Umf hardy méretkérdés?
Figyelt kérdés
Hi all biciklit szeretnék épiteni találtam 1 umf hardy disc 1 vázat álliotolag 16 colos /41 cm de nem vagyok jártas a dirt vázakba és nem tudom hogy megfelelne e nekem 190 cm magas vagyok street meg kicsi terepezésre használnám itt 1 kép [link] elore is köszönöm a válaszokat
(és csak az ilyen váz érdekel nem érdekel más váz ajánlás :D )
2014. jan. 5. 15:56
1/4 anonim válasza:
eloszor dontsd mar el hogy mit akarsz???
ha dirt-street akkor 13as 14es váz, mivel az nem arra van hogy kenyelmesen nyeregbe ulve tekerj..
ha meg bringazni akarsz kenyelmesen, nyeregben ulve akkor 21es, 22es vaz kell...
2/4 A kérdező kommentje:
Jogos de alapbol nem szeretek ulve kenyelmesen tekerni kicsit aggreszivan szeretwk kecozni volt sima montim ledaraltam utana volt bmx szint ugy ezert dontotem hogy inkab epitek 1 strapabiro kecot meloba jarkalnak vele meg varosba de nem kenyelmesen uldogelve :p
2014. jan. 5. 21:17
3/4 anonim válasza:
akkor nehez kerdes...
mert ha ugribugrizol akkor minel kisebb a vaz a nyero, magassagtol fuggetlenul...
4/4 A kérdező kommentje:
na igen foleg hogy a vazat mar nem gyartjak es talaltam 1 ebyn csak hogy 16colos es uj hasznaltba nem nagyon szeretnwk vazat venni repedesek karcok stb stb hamar penzt aldozok ra es nem keveset akkor mar en tegyem tonkre :p nehez ugy :/
2014. jan. 5. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!