Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Umf hardy méretkérdés?

Umf hardy méretkérdés?

Figyelt kérdés

Hi all biciklit szeretnék épiteni találtam 1 umf hardy disc 1 vázat álliotolag 16 colos /41 cm de nem vagyok jártas a dirt vázakba és nem tudom hogy megfelelne e nekem 190 cm magas vagyok street meg kicsi terepezésre használnám itt 1 kép [link] elore is köszönöm a válaszokat

(és csak az ilyen váz érdekel nem érdekel más váz ajánlás :D )

2014. jan. 5. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:

eloszor dontsd mar el hogy mit akarsz???

ha dirt-street akkor 13as 14es váz, mivel az nem arra van hogy kenyelmesen nyeregbe ulve tekerj..

ha meg bringazni akarsz kenyelmesen, nyeregben ulve akkor 21es, 22es vaz kell...

2014. jan. 5. 17:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Jogos de alapbol nem szeretek ulve kenyelmesen tekerni kicsit aggreszivan szeretwk kecozni volt sima montim ledaraltam utana volt bmx szint ugy ezert dontotem hogy inkab epitek 1 strapabiro kecot meloba jarkalnak vele meg varosba de nem kenyelmesen uldogelve :p
2014. jan. 5. 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:

akkor nehez kerdes...

mert ha ugribugrizol akkor minel kisebb a vaz a nyero, magassagtol fuggetlenul...

2014. jan. 5. 21:36
 4/4 A kérdező kommentje:
na igen foleg hogy a vazat mar nem gyartjak es talaltam 1 ebyn csak hogy 16colos es uj hasznaltba nem nagyon szeretnwk vazat venni repedesek karcok stb stb hamar penzt aldozok ra es nem keveset akkor mar en tegyem tonkre :p nehez ugy :/
2014. jan. 5. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!