Miért nem tudom eladni umf hardy 3-amat?
Figyelt kérdés
Van egy umf-em amit vázról építettem fel. A vázat elküldtem lefestetni és mindenből ujat vettem rá uj kerekeket uj vázelemeket mindent.csak anyi a baja hogy nem fejeztem be és hiányzik róla a fék meg a hajtókar még a féktárccsák is rajta vannak! Nem értem hogy miért nem érdekel senkit????helyesírásért nem beszólni! Ócsárolós kommenteket hanyagoljátok! kössz! ? ? ?2013. szept. 4. 18:58
2/6 anonim válasza:
a nem eredeti újra festett váz sokszor gyanús, lehet törés elsumákolása van mögötte, vagy esetleg lopott, de még ha az ilyen feltételezéseket nem is nézzük, millió meg millió hasonló hirdetést lehet találni, lehet, hogy pont a tied még nem szúrt szemet senkinek, próbáld olcsóbban...
3/6 anonim válasza:
Azért nem érdeklődnek, mert egy kb. árat sem írtál, ráadásul ki sem lehet próbálni és elég húzós dolog Marcaliba elmenni megnézni.
4/6 anonim válasza:
Nincs kiírva ár! Ez eléggé fontos tényező, de nem csak bringa esetében. Illetve még költeni kell rá, hogy működőképes legyen. Vagy próbáld meg bontva eladni, vagy működőképesre befejezni. A vásárló inkább megvesz egy olyat ami menetkész, és nem neki kell utánajárni egy rakat alkatrészért.
5/6 anonim válasza:
- A hirdetés szövege komolytalan.
- Lehet hogy tök korrekt a gép, de az átlagjóska nem akar egy barkácskészlettel küszködni.
- ÉS NINCS ÁR! Ez teszi abszolút komolytalanná az egészet. Az ember elolvassa, ránéz az árra és kalkulál, gondolkodik. Ha nincs ár, hagyom a pitsába és lépek tovább.
6/6 anonim válasza:
Alapszabály, hogy ami működőképes azt jóval drágábban és hamarabb el lehet adni, mint ami nem.
Jobban járnál ha alkatrészenként adnád el, de így biztos, hogy nem fog egyhamar elkelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!