Bringások! Volt már, hogy éppen kioktattatok egy autóst, vagy bemutattatok neki, aztán megállt és jól elvert titeket?
vagy a másik, amikor közel, s távol nincs is bicikliút, de beszól, hogy miért nem ott tekerek...
vagy anno, mikor még nem volt Veszprém és Balatonalmádi közt bicikliút, fordulok fel Veszprém felé, a hülye autós meg kiüvölt, hogy ott a bicikliút. ja, ami a Balaton körül megy, azon vajon hogy jutok haza? én meg visszaszóltam, hogy én meg erre lakom.
Nem leszek népszerű, de így jártam :)
Másfél éve járok napi szinten bringával Bp-n, és átlagosan naponta kétszer kell vészfékeznem, ordítanom, valami idióta miatt, aki lámpák és fényvisszaverős ruha ellenére sem vesz észre.
Volt, hogy az Andrássy úton a bringasávban ököllel vertem a városnéző busz oldalát, mert elfelejtette észrevenni, hogy rágyalogolt a bringasávra, és elkezdett rátolni a parkoló autókra.
Bringával az ember máshogy közlekedik városban, mint autóval, vagy motorral.
Autóval igyekszem a bringásokat elengedni, mert tudom, hogy nekik minden egyes lassítás után izommunka visszagyorsítani a bringát, nem célom őket feleslegesen fárasztani.
Nevelésben nem volt részem, de rendszeres, hogy egyik másik idióta akkor veszi észre, hogy kijött elém, amikor az első ablakot verem ököllel. Volt néhány, aki utánam akart jönni, de az autókban még nem széria a magassági kormány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!