Bringások! Volt már, hogy éppen kioktattatok egy autóst, vagy bemutattatok neki, aztán megállt és jól elvert titeket?
körúton volt jó pár éve...
megy a bringás, vmi versenybringával de jó gyorsan, a kocsik közt száguldozik, mikor is elment egy fekete , lesötétített 7es bömbölő mellett, és a tükröt kicsit elvitte.
megállt... de nem kellett volna...még neki állt feljebb , h a kocsival miért úgy állt meg az ember, hogy a biciklis ne férjen el...
az bömösből kiszállt egy 180centi, 150kiló ogre, de akkora volt, h a gorilla elszégyellné magát az állatkertben ha meglátná...nos pattogott neki tovább a bringás, egyszer elhangzott a bűvös szó, a rohadt k anyádat...erre az ogre megfogta a bringát és bevágta a járdára, a körút közepéről...és csak annyit kérdezett, h akarsz te is utána menni?
köpni nyelni nem tudott a bicajos, és elkullogott a bringájáért:)
Az utolsón jót mosolyogtam. :)
Sok bringás nem tudja, hogy hol a helye, és a KRESZ-t sem tartják be (tisztelet a kivételnek).
Volt egy két eset,de inkább a fordítottja.Ritkán szabálytalankodom bicajjal,plusz az autósok is látják,hogy egy ilyen nagydarab bajkeverővel nem kellene nekik ujjat húzni.
A fordítottja meg az,hogy rosszul vagyok a járdán bringázóktól,főleg ha kutyát sétáltatok,és az idióta nekimegy a póráznak megrántja a kutyám nyakát.Mondjuk ilyen már régen volt,mert ha jön a bringás a járdán,akkor leparkolok a járda közepén és látni fogja,hogy nem fog elférni.Úgyhogy vagy lemegy az úttestre,ahol kellene mennie alapból,vagy leszáll és megvárja amíg elmegyek a kutyával.Ha látványosan lelassít nem veszélyeztetve a kutyám,akkor elengedem.Ha nagyon küzd,hogy ő pedig akkor is a járdán fog bringázni,akkor le szoktam köpni.Ami volt pár éve,hogy jött egy bmx-es csapat a járdán és az egyik neki ment a kutyámnak.Ő gerincen lett rúgva és megtapostam a bringája küllőit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!