Anyámék minden áron sárvédőt akarnak rakni a bicajra, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Olyan jól néz ki a bicaj, senki másnak nincs rajta sárvédő, meg annyira elrontaná ahogy kinéz (dirt szerű MTB)... mivel érveljek?2013. dec. 19. 16:59
1/4 anonim válasza:
Mondd azt, hogy ezután te mosod ki a kabátodat és a nadrágodat, mikor a sár összecsapja!
De tartsd is be az ígéreted!
2/4 anonim válasza:
Vegyél nyergen rögzíthető sárvédőt, vannak egész tűrhetően kinéző darabok (gondolom te a régimódi, tengelyen rögzített hozzásimulós sárvédőkre gondoltál, az tényleg hülyén nézne ki rajta).
Egyébként az enyémen sincsen, egyszerűen nem vadulok vele, ha olyan az idő. A tócsákat kerülöm, vizes úton meg nem megyek 15 fölé, akkor nem csap össze. Ami pár csepp mégis rámegy, azt meg minden héten kimosom, ennyi.
3/4 anonim válasza:
Nekem volt eredetileg rajta pálcás, leszedtem és raktam rá olyat amit könnyen le-fel lehet rakni. És egyre kevesebbet raktam fel rá, aztán nagyjából teljesen kimaradt. Aztán meg most észrevettem hogy mégsem akkora hülyeség, úgyhogy egyik bringámra visszaraktam.
4/4 anonim válasza:
ne használd tavaszig a bringát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!