Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Az a baj hogy rozsdásodika...

Az a baj hogy rozsdásodika láncom kentem rá vd40et de nem marta le nagyon és hangos. Mi tevő legyek?

Figyelt kérdés

2013. dec. 19. 16:16
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
nem szar minöség negyvenezer forint került a biciglim. amikor venni akartam voltam kerékpárboltba szétnésztem de minden drága volt mondtam az eladonak hogy ilyen drágán nemfog venni senki semmit és megyek inkább a hipermarketba
2013. dec. 20. 08:47
 12/24 anonim ***** válasza:
LOL Dehogynem vesznek biciklit, méghozzá elég sokan a kerékpárszaküzletben, különben azok lehúzhatnák a rolót. Olyanok, akiknek fontos a minőség. 40k, hát, szerintem épp belépő kategória egy csak aszfalton használt, teleszkóp és egyéb komolyabb alkatrész nélküli bicajra, de én ennyire sem adnám le. (Gondolom te sem vennél török piacon átszámolva 5000 forintért iPhone-t, ugyanezen érvekkel.) Ennél olcsóbban meg elképzelhetetlen számomra, hogy új biciklit vesznek emberek. Mellesleg a karbantartást minden igényli, a lánc- és fogastisztítást és újrakenést elvileg 1-3 hetente el kéne végezni, még ha nem is dagonyázol vele, akkor is.
2013. dec. 20. 09:19
 13/24 anonim ***** válasza:

LOL

40e Ft-ért egy rakás összehányt ótvar gagyi alkatrészt kapsz nem biciklit.

Amit meg írtál kb olyan volt, mintha bementél volna egy olyan kereskedésbe, ahol árulnak Opeltől-Merciig mindent majd vennél egy alap Suzukit máshol.

Igaz a Suzuki közel sem olyan rossz minőségű (sőt), mint amilyen biciklit te vettél.

Autóban nem tudom, hogy mi olyan rossz minőségű, mint ezek a szar hipermarketes "biciklik".

2013. dec. 20. 10:09
 14/24 anonim ***** válasza:

Mondjuk néhány indiai, vagy kínai autó, amiknek itthon nincs piaca, de átszámolva 0,5-1 millióért megkapod őket. Hidd el, van ilyen egy rakás, csak mi nem tudunk róluk. De amúgy jó hasonlat volt.

Kérdező, nem a keróboltosokkal szúrtál ki, hogy végül nem náluk vetted a biciklit. Ha valamiből decens minőséget akarsz, azt meg kell fizetni, ez már csak ilyen. De továbbra is csak egy elkopott alkatrészről van szó, amit bicajtól függetlenül ápolni kell, aztán egy idő után lecserélni.

2013. dec. 20. 10:13
 15/24 anonim ***** válasza:
a 40000 egy új biciklinél mindent takar, csak nem minőséget...
2013. dec. 21. 02:32
 16/24 A kérdező kommentje:
Honnanveszitek hogy anyi pénzért nem lehet venni jó biciglit? a kerékpérboltban mindent drágán adnak attól még nem bisztos hogy minöséget árulnak
2013. dec. 21. 15:21
 17/24 anonim ***** válasza:

... -.-

Tudod milyen alkatrészek vannak azon?

És de igen, biZtos hogy jó biciKlit árulnak, nem a semmiért kerül annyiba, amennyibe. Tipikus garasos hozzáállás, aztán még be is akarod mesélni, hogy a tiéd tulajdonképpen miért ugyanolyan jó. Most komolyan, nehogy már ezt magyarázni kelljen neked. Egy 250k-s laptop ugyanolyan jó szerinted, mint egy 70k-s? Vagy egy 8k-s fényképezőgép egy 80k-shoz képest? Ugyanannyit tud, ugyanolyan megbízható? A BMW is csak azért drágább a Suzukinál, hogy a gazdagoknak legyen mire költenie, mert egyébként semmiben nem jobb? Gondolkozz már ember. Menj, nézd meg a katalógust, hogy milyen a felszereltsége a tiednek, és egy drágábbnak. Ha meg fogalmad sincs róla, miből van az összerakva, akkor ne vitatkozz róla, ennyi.

Láttam már ismerőseimet 25-30-ért Auchanos bicót venni, a te 40k-sod sincs sokkal előrébb, majd meglátjuk, meddig fogja ugyanolyan kifogástalanul bírni, főleg, ha nem is tartod karban. Nekik is pár év alatt recsegett, eltört, javításnál is minden baja volt. A tárcsafék meg a teleszkóp kb. csak dísznek volt rajta.

A sok hülye meg biztos feleslegesen áldoz többet a dolgaira, mert ugyanolyan hamar tönkre fog menni az is, persze. Eszem megáll, komolyan.

2013. dec. 21. 16:09
 18/24 anonim ***** válasza:

ddrake, hagyd rá, az ilyennek úgyis hiába magyarázod. Örüljön az összetákolt gagyi vackának.

[link]

[link]

[link]

2013. dec. 21. 16:50
 19/24 anonim ***** válasza:
Amúgy nem lennék meglepve, hogyha nem lenne hozzá alkatrész ami kompatibilis azzal a tákolmánnyal.
2013. dec. 21. 16:51
 20/24 anonim ***** válasza:

És még egy ráadás

[link]

2013. dec. 21. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!