Elromlott a bicajom, tudnátok segíteni? (többi lent)
Figyelt kérdés
MTB kerékpárról lenne szó, valamiért a lánc nem hajtja a hátsó kereket, hiába tekerem, csak forognak a fogaskerekek, a bicikli meg nem megy sehová...
Mi lehet a baj? Mit tudok vele kezdeni? Sokba fog ez nekem kerülni?
2013. dec. 11. 16:41
1/9 anonim válasza:
Hát így látatlanba nem tudok sokat mondani.Ha a lánc a helyén van és forog a fogaskerék de a kerék nem akkor ott nagyobb baj lehet vidd el szervizbe.
2013. dec. 11. 18:16
2/9 anonim válasza:
racsicsere......vagy lehet javitani is de nem nagyon erne meg...6os 7es racsnik 3-4e ft korul vannak..
ha viszont kazis agyad van komplikaltabb a helyzet..vagyis dragabb..
2013. dec. 11. 20:21
3/9 anonim válasza:
bocs, elirtam, szoval racsnicsere..:D
2013. dec. 11. 20:21
4/9 anonim válasza:
Fagyott már nekem is le racsnim. Ha hidegben tárolod, próbáld meg melegbe vinni, nekem azóta se volt több baj vele. Persze valószínűbb hogy cserélni kell...
2013. dec. 11. 21:45
5/9 A kérdező kommentje:
Komolyan a hidegtől is lehet baja??
Am lehet, hogy nem ment tönkre teljesen, mert van amikor működik. Csak pl olyat csinál, h menet közben mikor abbahagyom a tekerést és csak gurulok, akkor úgy "kiakad" vagy mi, és utána mikor megint tekernék már nem hajtja...
2013. dec. 12. 08:27
6/9 Dreigang válasza:
Az lehet, hogy leragadnak a racsni fogai: alapos tisztítás (főleg belül), árzsírozás. Ha előtte megöntözöd olajjal és megjavul, akkor ez lehet a gond, vagy a beállítás. Ha az olaj sem segít hirtelen, akkor kopás is lehet, és akkor csere.
2013. dec. 12. 19:55
7/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor megpróbáljuk ezt a tísztítás/olajozást, aztán hátha jó lesz..
Köszönöm mindenkinek a választ! :)
2013. dec. 13. 09:08
8/9 anonim válasza:
Nem a hidegtől van. ha menetes ,akkor a menet is megszakadhatott. Abból csere lesz.
2013. dec. 14. 12:50
9/9 A kérdező kommentje:
Nah, sikerült megcsinálni, kitisztítottuk, megolajoztuk és működik :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!