Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A rózsát a villanyakból...

A rózsát a villanyakból hogyan szedhetem ki?

Figyelt kérdés
ideiglenesen lenne rá szükségem az egyik bringáról amíg a másikra stucnit, kormányt kupakot szerzek és nem tudom kiszedni...

2013. dec. 6. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha berohadt akkor nehéz lesz. De ugye kilazítod az imbuszt,kiemeled a kormányt és kijön.
2013. dec. 6. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:

azt csak lefele tudod kiutni...

valami eros hosszu femcuccal utod lefele, es ha makod avan akkor feluton letornek a kormei, hameg nem akkor szenvedhetsz amig lent ki nem esik...

de semmifelekeppen ne hasznald fel meg 1x...

mindig csak uj rozsat hasznalj..

de miert akarod kivenni..???

ha vagni akarsz a nyakbol akkor eleg ha beledugsz egy akkora csavarhuzot amekkora atmegy a meneten es kicsit lejjebb utod...

ha meg uj csapagyat raksz be akkor meg nyugodtan hasznalhatod ami benne van, nincsenek kulonbsegek rozsa es rozsa kozott

2013. dec. 6. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:

bocs most olvastam vegig a kerdesed..

felejtsd el, kivett rozsat nem hasznalunk fel megegyszer mintahogy fentebb kifejtettem..

de most ne kukacoskodj mar 100ft-on, en annyiert vettem nemreg...

2013. dec. 6. 20:17
 4/4 A kérdező kommentje:
el akartam kerülni a tömegközlekedést de akkor így jártam :( köszi a válaszokat
2013. dec. 8. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!