Ezek a bringák mennyire jók és mennyire bírják?
Figyelt kérdés
Nem kímélném őket!
Igazából az első 2-re gondoltam komolyabban de ha tudtok ennél jobbakat 150 a max. akkor várnám az ajánlatokat!
2013. dec. 4. 20:09
1/2 anonim válasza:
az elso umf zsirkiraly..:D, fox villa, faja vaz, ns cuccok..:D
a 2, a leader egy kalap kaka..inkabb huzd ki a listabol...
a 3...felejtos..
esetleg az uccso hardy meg eselyes..ugyanaz vagy inkabb jobb cuccok mint a leader-en de olcsobban...
2 umf kozul valameik..:D
2/2 A kérdező kommentje:
a 3. bringát én se gondoltam komolyan 1.2.4. ha azt mondod a 2 nem jó akkor 1 vagy 4. Inkább akkor az 1. mert az mégis csak fox teló meg a váz is jobb.Kicsit félek hogy a fox telót nagyon nehéz lenne így kezdőként karbantartani?Szolnokon van valami jó szerviz ahol ellenőrzik ha elviszem?Néztem hogy összekéne rakni de egy fox teló nagyon drága és így komplett bicajjal megérné nem?Te megvennéd ha ilyesmi bicót akarnál?Ennyiért nagyon megéri?150-ért szerintem adná.
2013. dec. 4. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!