Virsli kerekek bírják a sújt az országutin?
Mindig is a biciklizés vonzott a legjobban, van is egy dirt bringám amit már 2 éve nem használok rendeltetés szerűen mert már a 120kilómmal egy bunnyhopptól is viszolygok. (nem háj, nagyrészt izom, ezért fogynom igen csak körülményes lenne) bringával járok melózni(20km oda vissza 40) a kis dirt bringán, ez eléggé kényelmetlen, de a minap kipróbáltam egy haver országutúját és hatalmas élmény volt, pillanatok alatt felmásztam arra a kis 2km emelkedőre amitől reggelente halálvágyam van sokszor a montival. tehát a kérdés, hogy érdemes e országútira költenem, bírni fogja e a súlyomat, mert hát eléggé kis felületen érintkezik az a kerék a talajjal...
megelőzve azokat a válaszadókat akik márkákat meg pénzösszegeket akarnak sorolni, figyelmeztetek mindenkit, hogy csak KTM terméket vagyok hajlandó vásárolni.
Szia.
Az új kereke 10bar nyomást lazán viszik, ami nagy szó, maga a külső nembánja a súlyod.
A felni, sokféle van, pl van 1kilós kerékszett, de azok nemjók max csak versenyre, való életbe inkább 2kiló körül vannak de azok bírják is rendesen.
Egy normális duplafalú felni nagyon bírja.
Én könnyű vagyok de még nyolcasom sem volt soha.
Maga a kerékpár meg, igen bírják szerintem ne karbon-t vegyél azok úgysem olyan strapabíróak.
A KTMről meg annyit hogy marhára nem nagy outisok.
Sokkal jobb márkák vannak outi kategóriában.
Ktm outikat leginkább csak 20éveseket látni, acélvázzal.
Nem látom az értelmét hogy vakon ragaszkodj hozzá.
Szerintem nézd meg a bikemag aprón az outis kategóriát és nézd meg hogy milyenek vannak.
(ktm nem igen van max 20évesek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!