Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Virsli kerekek bírják a sújt...

Virsli kerekek bírják a sújt az országutin?

Figyelt kérdés

Mindig is a biciklizés vonzott a legjobban, van is egy dirt bringám amit már 2 éve nem használok rendeltetés szerűen mert már a 120kilómmal egy bunnyhopptól is viszolygok. (nem háj, nagyrészt izom, ezért fogynom igen csak körülményes lenne) bringával járok melózni(20km oda vissza 40) a kis dirt bringán, ez eléggé kényelmetlen, de a minap kipróbáltam egy haver országutúját és hatalmas élmény volt, pillanatok alatt felmásztam arra a kis 2km emelkedőre amitől reggelente halálvágyam van sokszor a montival. tehát a kérdés, hogy érdemes e országútira költenem, bírni fogja e a súlyomat, mert hát eléggé kis felületen érintkezik az a kerék a talajjal...

megelőzve azokat a válaszadókat akik márkákat meg pénzösszegeket akarnak sorolni, figyelmeztetek mindenkit, hogy csak KTM terméket vagyok hajlandó vásárolni.

#országút #virsli gumik
2012. jún. 8. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezen ne rágódj, egy jó minőségű felni, rendes küllőkkel + jó gumi nagyon sokat kibír. Tán még a Ktm is gyárt ilyet :)
2012. jún. 8. 23:17
 2/6 Linkoln ***** válasza:

Szia.

Az új kereke 10bar nyomást lazán viszik, ami nagy szó, maga a külső nembánja a súlyod.

A felni, sokféle van, pl van 1kilós kerékszett, de azok nemjók max csak versenyre, való életbe inkább 2kiló körül vannak de azok bírják is rendesen.

Egy normális duplafalú felni nagyon bírja.

Én könnyű vagyok de még nyolcasom sem volt soha.

Maga a kerékpár meg, igen bírják szerintem ne karbon-t vegyél azok úgysem olyan strapabíróak.

A KTMről meg annyit hogy marhára nem nagy outisok.

Sokkal jobb márkák vannak outi kategóriában.

Ktm outikat leginkább csak 20éveseket látni, acélvázzal.

Nem látom az értelmét hogy vakon ragaszkodj hozzá.

Szerintem nézd meg a bikemag aprón az outis kategóriát és nézd meg hogy milyenek vannak.

(ktm nem igen van max 20évesek.)

2012. jún. 9. 16:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Létezik tripla falú felni is. Arra számíts, hogy a gumit naponta, minden reggel fel kell fújnod vagy vastagabb (mondjuk 28 mm széles) gumit felrakni (de annak meg be is kell férni a vázba). Ha túl kicsi nyomáson használod, akkor felütéses defektet kaphatsz. Nagy nyomásra nem is olyan egyszerű felpumpálni a gumit, nekem a 60 kilómmal ugrálni kell a pumpán, neked valószínűleg egyszerűbb lesz. De mindenképp jó pumpa kell, ami nem szelel meg ilyesmi, mert különben falra mászol. Nekem Acor pumpám van, a skálája 12 bar-ig tart, 9-ig tudok vele fújni (tovább nem, mert a teljes súlyom alatt se megy le a pumpa karja).
2012. jún. 9. 19:43
 4/6 A kérdező kommentje:
ilyen gondom biztosan nem lesz, én kompresszorral pumpálok:P
2012. jún. 9. 21:25
 5/6 Linkoln ***** válasza:
Neijedj meg, nemkell naponta pumpálni, csak egy normálsi gumi kell, az a gumi ami 10bar-t simán viszi téged is simán visz.
2012. jún. 10. 11:15
 6/6 Alex Fly ***** válasza:
Jó alkatrészekből normálisan megépített keréknél nem szabad, hogy gond legyen. Az erősségét leginkább a küllők minősége, száma és a fűzés módja határozza meg, a kerékszélesség nem számít. Minőségi küllőkkel (DT, Sapim), 3 keresztre fűzve (36 küllővel) egy jó duplafalú felnivel (Altrix Spyder, Mach1 RoadRunner, Vuelta Airline4, Ambrosio Excursion, stb.) elpusztíthatatlan kereket lehet fűzetni (azért nem árt a jobbfajta agy is, nehogy a csapágyazás legyen a gyenge pont).
2012. jún. 13. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!