Biciklivel sok 100 km?
Ha nem időre mész és egészséges vagy (meg a bicaj is), akkor nem lesz gond. Ételt-italt vigyél.
Utána jól fogsz aludni ;)
Én is azt mondom, hogy nem kéne most rögtön ekkora fejszébe vágnod a fádat. Az edzettséged sem meggyőző az alapján, amit írtál, de 5 óra nyeregben ülés már az ember hátsóját is eléggé megviseli, bármilyen jó is a nyerge. Bizony arra is "edzeni" kell.
Hogy merült fel a dolog? Ismerősök mennek, és velük mennél? Esetleg ki szeretnél próbálni egy szép útvonalat? Ha van pár heted, szépen fel tudsz készülni rá.
Én inkább az évszak miatt nem csinálnám a helyedben.
Nincs olyan sokáig világos és ilyen tempó mellett (pihenéssel, ilyesmi) lenne neked 8-10 óra. Rádsötétedne és rutin nélkül, sötétben, fáradtan balesetveszélyes lenne.
hát eléggé. de tereptől függ. én is sokat tekerek, szintén UK, nyáron voltam egy 100 km-es túrán, plusz 25 az indulás helyszínére, meg vissza haza.fent volt Northumberlandben, nagyon dombos a környék. nekem 7 óra volt, pihenésekkel (vécé, ivás, kávé, csoki, plusz egyszer elhagytam a kilométerórát, azért vissza kellett menni, meg új volt az út, folyton megálltam megnézni a térképen, hogy jó helyen vagyok-e).
rá pár hétre 126 km mentem, azt kevésbé éreztem (kevesebb volt a domb).
4.4 az semmi. addig észre sem veszem hogy elindultam. 15-20 perc alatt szoktam a belvárosba bemenni, és az nekem 10 km. a te háttereddel nem indulnék meg.
kezdjél tekerni napi 10-et, aztán 20, 30,40,50. ha megvan a napi 50, lehet meglesz a 100 is.
Arra gondolj, hogy tudnod kell össze-szétrakni a biciklid defekt, egyebek esetén, gumileszedés, csere, foltozás stb.ha szar a biciklid, lehet nem érkezik célba veled.
100km ha mész mint az őrült 5-6 óra. Hegyekben több.
na, én azóta rengeteget bicajozok, minden hétvégén mindkét nap 70-90 km közt, néha többet is.
4.4 km nudli. 100 km-be konkrétan beledöglesz ennyi edzettségi szinttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!