Biciklivel megéri foglalkozni másodállásban?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy mivel van egy komplett műhelyem felszerelve, ezért vennék adnék bicikliket. A kérdésem, hogy ti belevágnátok?
Tudom minden a beszerzési ártól függ és, hogy mennyiért mennek el, de mégis lenne felvevő piaca pl most vagy bármikor az évben?
Árban és minőségben is inkább melyikre lenne kereslet. Az egyszerű mtb-re ami 10-20 között van vagy a komolyabbakra 70- a végtelenig. Mi a véleményetek?
2013. nov. 19. 20:13
3/4 anonim válasza:
attól függ melyik városban, milyen a konkurencia, memnyire értesz hozzá (az eddigiek alapján nemigazán) milyen minõségben dolgozol, milyen a kapcsolatod a vevõiddel, meg tudod e szerezni a vevôidet.... szóval senki nem tudhatja rajtad kívûl, fõleg ismeretlenûl, hogy megérie nekiállnod... van aki egész életében megél belõle, és vannak sokan akik szerint ez lehetetlen.... minden rajtad múlik, de szerintem ha már valakinek kérdeznie kell, hogy megéri-e, az már tudja a választ, max szeretné, ha valaki valami világmegváltó infóval látja el...
4/4 anonim válasza:
Itt ,ami nálunk van bringabolt megélnek belőle,de sok éve működik és sok melójuk volt vele . Viszont ,ami igazán viszi nekik a boltot az az ,hogy leszerződtek a postával és az elromlott postásbicajokat is hozzájuk viszik szervizeltetni. Az meg a másik,hogy mire kialakítasz egy ügyfélkört,az elég sok idő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!