Milyen egy jó xc kerékpár?
Figyelt kérdés
Elsősorban maratonokon indulnék. kb 80000ft lenne rá, használtra gondoltam. Teleszkóp mennyire fontos, hidraulikus tárcsafék szükséges, lehet emelt a kormány?, nekem úgy kényelmes, de a legtöbben egyenes kormánnyal nyomják ahogy láttam. És milyen súlyban legyen? Köszi előre is!2013. nov. 25. 10:42
1/1 anonim válasza:
Jó xc bringát nehezen kapsz 80000-ért, de hobbi szintre jó lesz egy használt. Első teleszkóp mindenképp kell (ha lehet akkor ne SR XCT meg hasonlók). Én most vettem új bringát, a régi teleszkópnak nem volt visszaút-csillapítása... ezzel egy álom menni. Hidraulikus tárcsát meg nem tudom, eddig a v-fékekkel is jól megvoltam, csak sárban problémásabb kicsit. Egyenes kormány nekem is jobban tetszik, ha egyenesen ülök, akkor nem tudok akkora erőt kifejteni (ez lehet hogy egyénenként változik). Ennyi pénzből súlyra kevésbé tudsz figyelni és szerintem nem is annyira fontos az. (Bár azért legyen 12-13kg alatt, ha lehet). Még érdemes odafigyelni a vázgeometriára, hogy nagyobb emelkedőkön ne emelje az elejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!