Bicikli váz festése? Hogyan kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
először is nincs kompresszorom amivel le tudnám fújni.én úgy gondoltam hogy valamivel lemarom, lecsiszolom aztán a karcolásokat stb.t gittel azt ugye megint csiszolom majd rá egy kis alapozó aztán festék és valami lakk még rá.úgy jó lenne?ha valaki tudja leírná részletesebben légyszi.és milyen festéket vegyek hozzá kenhetőset vagy fújósat?2013. nov. 16. 21:15
2/4 A kérdező kommentje:
köszi
2013. nov. 16. 21:26
3/4 anonim válasza:
házi megoldásban nem érdemes festékspraj nál többet költeni rá, ha meg szépre akarod, akkor porfesteted.
4/4 anonim válasza:
Semilyen házilagos festést nam ajánlok, hacsak nincs otthon porfestő kemecéd, és égető kemencéd, ami festés után ráégeti festéket a vázra.
Én próbálkoztam vele, de sok idő és nagyon macerás. Ha csak úgy elkezded fujkálni a vázat fetsékszóróval, annak az lesz az eredménye, hogy a levegőben keringő festékpor szépen leülepszik több m2-es körzetben a körülötted lévő tárgyakra. Vékony rétegben ugyan, de fél napig vakargathatod, hogy lejöjjön.
Vedd meg a kromofágot, leszeded róla a festéket és 5-6 ezer ft-ért lefestik neked ipari minőségűre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!