Bicósok! Ti mivel tervezitek meg az útvonalatokat?
Köszi, de ilyen távnál a húzogatással öröké tartana, főleg hogy minden utnál meg kellene néznem street view -on hogy van az úton bicósokat tiltó tábla.
És főúton nem azért nem megyek mert elütnek, hanem mert meg *asz a rendőr.
Ez nekem is probléma. Mivel jobb ötletem nincs, ezért próbálom megérdeklődni -- ismerősöktől vagy akár itt a gyk-n. Mert vannak kétségkívül vicces helyek és helyzetek az országban: pl. ott van a 2-es út, ami Dunakeszire visz. Egy szakaszon van mellette kerékpárút. Ezután annak vége (kerékpár áthúzva tábla), de ha az ember, nem lévén más választása, kikanyarodik a főútra, akkor ott rögtön egy "Kerékpárral közlekedni tilos!" táblába ütközik -- ami aztán még többször megismétlődik, amíg beérek Dunakeszire, ahol már ismét van kerékpárút. És ilyenkor legyen okos az ember!
Mondjuk, amikor arra kerekeztem, többször is jöttek azon az útszakaszon rendőrök éppen, de egyik se állított meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!