Tomark kérdése:
BMX befogó csavar?
Figyelt kérdés
A BMX-emen leszedtem a hátsó féket, viszont mikvel rotoros volt a rotor ott csörög. Ki akarom szedni a rotort, leszedtem a kormányt is, viszont a befogót a villa részénél nem tudom kilazítani. Lehet h rosszul csinálok valamit, mert ugye csak úgy lehet leszedni a befogót a villáról. Viszont nicns semmi szerszámom csak imbuszom meg csavarkulcsom. Szerintetek hogyan tudnám leszedni a befogót? Hogyan lehet meglazítani a csavart?2013. nov. 5. 18:24
1/1 anonim válasza:
elosszor is a villaleszorito csavart kilazitod aztan a befogo hatulljan.levo csavarokat is majd szetszeded. osszerakasnakbfihyelni kell hogy jol alljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!