Országúti bringázásnál mi számít kevésnek,
közepesnek, soknak havi kilometerben eloszlatva? 0
Figyelt kérdés
Biciklivel járok, tekerek pár kilometert de meg szoktam hajtani, kíváncsi vagyok mennyire foghatom fel edzésként a dolgot, ennek függvényében dejleszteném a bringát.
Veletlen tettem oda de akkor tegyel ele egy szazast. Annyier megeri e lecserelni a csotroganyt vagy nem? Kerekszettet mar muszály volt mert egyszerűen nem birtak a pesti utakat + ram is nyitottak az ajtot es mivel az elet talaltam el nem hasznalhato mar az első kerek se.
2013. nov. 3. 10:24
3/8 anonim válasza:
tehát jól értem: havi 100?
én a munkahelyemre tekerek, napi 2x18 km x 20 munkanap + az egyén biciklik (hétvége +100-200 túra, egyéb apróság, boltba stb)
és én is megkérdem: ez sok?
Veletlen tettem oda de akkor tegyel ele egy szazast.
2013. nov. 3. 17:53
4/8 A kérdező kommentje:
ha a 0 elé teszel egy százast az mennyi?
én nap 2x20-at tekerek (picivel többet) de heti 6x, ami havi kb 1k. úgy döntöttem fejlesztem a herékpárt, ugye a problem inkább az ha sokat jársz vele jó ha patent a keró arra viszont nem szívesen teszek küllőprizmát vagy csengőt, ugyanakkor ha sokat jársz vele nagyobb az esély hogy elkapnak a kékek. de majd kikerülöm őket, úgyis bejelentik ha razziáznak.
2013. nov. 3. 19:42
5/8 A kérdező kommentje:
a tökéletes megoldás egy 52/16-os áttétellel és elsőfékkel megépített fixi. az áttétel elég gyors, emelkedőn spd-vel fel lehet vele menni csomó helyen, amúgy is edzésnek fogom fel. a pedálfék jó hogy ritkán kelljen használni a féket, a kettő együtt meg rövid féktáv. mivel kevés cucc van rajta könnyű (7-8kg-t számoltam a kinézett alkatrészekkel) és nem néz ki fullosnak hogy ellopják. ronda lesz és gyors :)
2013. nov. 3. 19:56
6/8 A kérdező kommentje:
ja és mivel elég sokat lesz használva jól jön majd hogy nincs rajta váltó meg hátsó fék ilyen beállítás, elállítás bowdentisztítás-cserélés szempontokból
2013. nov. 3. 19:58
7/8 anonim válasza:
mert miért is?
kenyeret kér a párszáz forintos csengő?
ha patent a keró arra viszont nem szívesen teszek küllőprizmát vagy csengőt
2013. nov. 3. 21:10
8/8 A kérdező kommentje:
mi értelme van a csengőnek? a 20km-ből olyan 50m amit emberek közt teszek meg hozzáteszem a kresz szerint nem mehetek járdán keróval de nem fogom tolni ahogy az ott egy nap áthaladó 100+ bringás se teszi. legalábbis úgy vagyok vele hogy ha van egy vékony kerekű (országút) bringám és emberek közé kerülök ott már valami rég rossz (és lassú). csak a bünti miatt van értelme felrakni, vagy ha valaki nem a kocsik közt megy. egyik ismerősöm ilyen gázzal működő dudát rakott fel ami jó a kocsik között is mert hallják az autósok de az meg rohadt nagy és poén kategória. ezek a dolgok akkor is kicsit ilyen letámasztó a dh bringára téma szerintem. látahatósági mellény bőven jó, annál feltűnőbb dolgot nehéz találni az sem feltétlen életbevágó mert amúgy is tele van a cipőm meg a zsákom prizmákkal de este megyek haza és azon ne múljon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!