Milyen és mekkora országútit vegyek?
197cm vagyok, mekkora vázméret kell? 98cm a belső lábhosszom, ezért a felsőtestem valamivel rövidebb, nem egyenesen arányos :D a 22colos mtb-om elég rövid, ezért kéne egy outi. Meg legtöbbet országúton megyek. Milyen felszereltségű kéne? max mondjuk 200k, ezért inkább használtra gondoltam, ami nem sokat használt. Mutatnátok ilyet? Egy xl-es 59-es Merida már kicsi lenne? annál nagyobb meridából nincs.
köszönöm
Én használtat tuti nem vennék. Sok a buktató. Max ugy hogy te mész ki Ausztria vagy Németországba lomizni... mert aki itt M.o-n hirdeti az vagy behozta vagy lopta...
60-as koruli lehet a Te mereted, foleg ha nyakiglab vagy.
Labhossz siman beallithato a nyeregcsovel, viszont orszagutinal eleg fontos a hosszu stucni es ha raadasul rovidebb a felso tested, akkor kimondottan figyelned kellene, hogy a kulonbozo kormanypoziciok elerese kenyelmes legyen es a sulypontod is mindig kozelitsen az idealishoz.
Puding probaja is az eves ... kerekparnal pedig a proba.
Orszagutinal nagyon fontos a jo beallitas, mert egyenes uton valoszinuleg nem talalkozol problemakkal, de a hegyeket megmaszni (akar a nyeregbol kiallva tekerni), avagy a lejton kozel 100-al dongetni lefele, az mar nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!