Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért nyikorog a láncom és...

Miért nyikorog a láncom és hogyan tudnám megszüntetni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 16:39
1 2
 11/16 anonim válasza:
Na és? Ha megköt, hát újra kell csepegtetni, és már is csendesen megy! A levegő portartalmától megkövült étolaj folyamatosan higítható! Már harminc éve használom láncfűrészbe láncolajként. Semmi hátrányom nem volt még belőle! Jelentős előnye, hogy nem büdös a tüzifa és jelentősen olcsóbb!
2013. okt. 18. 23:30
 12/16 anonim válasza:

Kíváncsi lennék mennyi időnként kell húzni a láncon,mert kinyúlt.

Nekem is van 3 husqarnám évente kb 8-900q fát vágok ki velük de eszembe nem jutna lánckenőolajon kívül mást beléjük önteni.Próbáltam már fáradt olajat és "külföldi"motorolajat lánckenésre de egyik se ért a nyomába se a lánckenőolajnak.

Inkább úgy vagyok vele mindent arra amire való.

Hülyeséget meg inkább ne ajánlj másoknak,tartsd meg magadnak.Gondolom az autó motorjába is étolajat öntesz.

2013. okt. 20. 00:14
 13/16 anonim válasza:

Az a hülyeség, ha erkölcsösen ragaszkodsz a bevett baromságokhoz. Persze az könnyen pofáz, aki kitermeli nagy haszonnal a nyersanyag árát, azzal nem törődve, hogy másoknak mekkora kellemetlenséget okoz. Te nézd csak a saját hasznodat, én meg nézem az enyémet. Amíg a láncolajjal kent láncot kilencszer kell utánahúzni, addíg az étolajosat tizszer, tizenegyszer. De nekem megér ennyit a saját tüzelőm, hogy friss faillattal telítődik a levegő a lakásban, nem pedig büdös olaj, kátrányszagban kell lélegeznem.

A biciklilánc pillanatnyi csendesítésére is kiválóan alkalmas, és még hozzáírtam, a vazelint. Ennek is az előnyeit.

Ez egy mindenki számára nyíltan használható fórum, és nem kell mindjárt kiugatni a másikat, ha valami értelmes támpontot ad!

2013. okt. 20. 07:40
 14/16 anonim válasza:
És tudom, te az a fajta ember vagy, akinek minden szebében ott a srófoldó spay, pedig ha tudnád, ha ráköpsz a csavarra, az tökéletesebben oldja a rozsdát!
2013. okt. 20. 07:52
 15/16 anonim válasza:
Egyébként nem értem hogy a lánckenőolajtól miért lenne kátrányszagú az egész lakás???Azt mondták neked hogy úgy működik, hogy a fűrészre kell önteni?És nem a fát kell vele belocsolni??
2013. okt. 21. 21:05
 16/16 anonim válasza:
Elnézést fűrészbe ,nem fűrészre.Már én is hülyeséget írok.
2013. okt. 21. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!