Miért nyikorog a láncom és hogyan tudnám megszüntetni?
Kíváncsi lennék mennyi időnként kell húzni a láncon,mert kinyúlt.
Nekem is van 3 husqarnám évente kb 8-900q fát vágok ki velük de eszembe nem jutna lánckenőolajon kívül mást beléjük önteni.Próbáltam már fáradt olajat és "külföldi"motorolajat lánckenésre de egyik se ért a nyomába se a lánckenőolajnak.
Inkább úgy vagyok vele mindent arra amire való.
Hülyeséget meg inkább ne ajánlj másoknak,tartsd meg magadnak.Gondolom az autó motorjába is étolajat öntesz.
Az a hülyeség, ha erkölcsösen ragaszkodsz a bevett baromságokhoz. Persze az könnyen pofáz, aki kitermeli nagy haszonnal a nyersanyag árát, azzal nem törődve, hogy másoknak mekkora kellemetlenséget okoz. Te nézd csak a saját hasznodat, én meg nézem az enyémet. Amíg a láncolajjal kent láncot kilencszer kell utánahúzni, addíg az étolajosat tizszer, tizenegyszer. De nekem megér ennyit a saját tüzelőm, hogy friss faillattal telítődik a levegő a lakásban, nem pedig büdös olaj, kátrányszagban kell lélegeznem.
A biciklilánc pillanatnyi csendesítésére is kiválóan alkalmas, és még hozzáírtam, a vazelint. Ennek is az előnyeit.
Ez egy mindenki számára nyíltan használható fórum, és nem kell mindjárt kiugatni a másikat, ha valami értelmes támpontot ad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!