Fékbenyúlás? Fékpofa
Kaptam ajándékba két db alig használt saccon féket hosszú benyúlásút,rá is tettem a bringára,passzol is rá,de úgy,hogy a benyúlás legtetején van a fékpofa fogáspontja és lefelé meg marad vagy 2-3 centi felesleg.
Kérdésem-
Szerintem nem a legideálisabb így a kinézete,mert ahogy néztem sok országútit,vagy középen van a benyúlási ponton rögzítve a fékpofa,vagy az alján.Jól látom szerintetek,hogy nem szép így,vagy csak feleslegesen sza-rozok.
Totál kezdő fabrikátor vagyok,ss-t rakosgatok össze apránként,úgyhogy ha valami nagyon marhaságot kérdeztem,kérem nézzétek el nekem:).
csunya de mukodik, az a lenyeg nem???
vagy vehetsz kisebb benyulasu szettet 6-8ezerert es azon szebben all a betet..:D
Köszi:)
Szóval akkor csak csúnya így szerinted is,akkor jól látom én is.És igen működik,de nekem azért számít,hogy szép is legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!