Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Veletek is ez volt?

Cpt.Krisz kérdése:

Veletek is ez volt?

Figyelt kérdés
Nem rég vettem egy Kelly's viper 6.0-át és már van rajtá néhány karcolás, és ez egyszerűen megőrit... Veletek is ez volt??

2013. szept. 8. 12:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Pont ilyen bicaja nem hiszem, hogy sok embernek lenne pont ezen az oldalon, inkább bicajos fórumokon tedd fel a kérdést, mondjuk a testbike-on.

Én vigyázok a sajátomra, nem estem vele, lakatot, kulcsot nem verem hozzá, nem törlöm szárazon. Egy-kettő hajszálnyi kis semmiség van rajta egyelőre így egy évesen, 1000-km-rel. Ami kicsit zavar, hogy a bovden háza koptatja elöl a festést, de legalább fekete kerón a fekete kopás nem nagyon látszik.

Olvastam, hogy ez néhány kerékpáron még ennél is jobban előjön, pl. a Gepida Sirmium-on, ami egy ilyen árkategóriás és főleg fehér színben eladott bicajnál hasonlóan bosszantó. Valakit nem zavar, de nekem azt is eldöntheti az ilyen vélemény, hogy nem azt a modellt fogom választani.

2013. szept. 8. 12:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem, hogy ugyan ilyan bicajon, hanem úgy amúgy...
2013. szept. 8. 12:19
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha zavar, hogy összekarcolódik a biciklid, akkor tartsd vitrinben.

Mivel használati tárgyról van szó így az megsérül és karcolódik. Ennyi. Az, hogy ezen felhúzod magad, annak semmi értelme. Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor vegyél egy használt biciklit ami már eleve karcos vagy ne használd.

2013. szept. 8. 12:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Amikor van egy új valamid,betegesen vigyázni akarsz rá,túlzottan is aggódsz. Ilyenkor ez természetes,hogy megőrjít . De ha már több ideje meglesz,akkor már nem fog érdekelni annyira.
2013. szept. 8. 12:41
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha hibatlannak szeretned megorizni az utokor szamara, akkor hasznalj feluletvedo foliat. Lehet kapni mindenfele megjelenesben, mindenfele minosegben, mindenfele arkategoriaban es mindenfele minosegben.

Amugy pedig ha nem a szomszedod karcolja ossze a biciklid, akkor jo ha tudod, minden karcolodasnak Te vagy az oka. Ergo ha jobban vigyazol a holmiaidra, tovabb lesznek karcmentesek.

2013. szept. 8. 13:01
 6/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem természetes, hogy valami megörjít. Ezt én döntöm el, hogy zavar-e vagy sem. Ha el tudom fogadni, akkor nem zavar, hogy akár már az első nap egy bazi nagy karc lesz rajta. Ez csak döntés kérdése.

Persze lehet rajta bosszankodni, de minek? Magamnak miért akarjak rosszat?

2013. szept. 8. 13:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Monti szerintem hülyén néz ki vitrinállapotban, engem inkább megelégedéssel tölt el néhány sárfolt a villán vagy karcolás. Outin viszont nincs egy szál sem:)
2013. szept. 8. 13:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Sajnos ez nem kivédhető minden esetben. Amerre én tekerek, van egy olyan szakasz,évente felszórják kaviccsal , néha kátyúznak, és előfordult már, hogy felverődött rá a kavics.

Felénk az országút is nagyon rossz minőségű+olyan forgalom van és olyan járművek mennek keresztül, hogy 2 órán belül halott ember lennék, ha arra tekernék.

Sajnos ez egy ilyen ország, ilyen utakkal. Épp a napokban hallottam, hogy a Fertő-tó magyar szakasza milyen rossz állapotban van, ahogy átérsz az osztrákokhoz, máris kiváló kerékpárút fogad.

2013. szept. 9. 14:47
 9/11 anonim ***** válasza:
45%
Karcolások egy montin? Azannyát, ez már esemény! Vagy inkább mégiscsak kislányokat meg homárokat zavar egy ilyen dolog? :) Dísznek vetted vagy használni is akarod valaha?
2013. szept. 9. 22:32
 10/11 A kérdező kommentje:
OK köszi a válaszokat! :DD igazatok van egy montin legyen is karcolás, végül is azok se amiatt kerültek oda mert csak állt a garázsban :DD
2013. szept. 10. 18:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!