Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Veszélyes úgy használni a...

Veszélyes úgy használni a biciklit, ha 8-as van a hátsó kerekében?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2013. szept. 6. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
ha szemmel alig látható,akkor még nem veszélyes
2013. szept. 6. 16:19
 2/5 anonim ***** válasza:
nem,viszont ha már nagy ,akkor a felnifék esetében nem lehet jól beállítani a féket,és ront a teljesítményen az ütődő kerék. Sokkal nehezebb a haladás.
2013. szept. 6. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Veszelyes ugy hasznalni egy darut, hogy csak egy kicsit van megszakadva az emelokotel?

Veszelyes ugy ragyujtani, hogy csak egy kicsit szivarog a gaz korulotted?

Veszelyes merget enni, ha csak egy kicsit fogyasztasz belole?

Ha valami elromlik egy kicsit, akkor azt nem szokas tovabb hasznalni abban az allapotaban, hanem gyorsan rendberakja az ember fia es mar nem is kell aggodni a tovabbiakon. A centirozas amugy sem egy nagy etvasz, siman megcsinalhatod otthon, sajat magad is.

2013. szept. 8. 06:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem veszélyes, csak szar vele menni :)
2013. szept. 8. 12:24
 5/5 anonim ***** válasza:
én 1 hétig jártam úgy ,hogy recsegett ropogott mondom biztos egy csapágy vagy nem tudom mi recseg ropog szétszedem ,hogy mi az erre meg kihullik a tengely mert ketté tört úgyhogy egy kis 8-as nem annyira veszélyes
2013. szept. 22. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!