Mennyit ér ez a bicó?
Szerintetek mennyit érhet? Pár hónapja szereztem, pár dolgot cseréltem rajta. Monoblokk, hajtómú (altrix freeride hajtókarok Shimano XT lánckerékkel), lánc, hátsó sor, nyereg, külsők, váltógörgők. Kicsit kopottas mert szarul fujták át (alu). Még tervezem a szintert, láncterelőt mono alá, rockringet, meg másik váltót. Sztetek megéri rákölteni? Kiseb ugrálásokra alkalmas? Most csak ide oda mászkálgatásra használom. Illetve valaki nemtudja h milyen váz ez? Sok vázat átnéztem de nem találtam.
Teleszkópot mindenképpen cserélném. Fékből elég egy első. Váltó le, neked kényelmesen hajtható racsnis fogas. Előre láncfeszítő, de ez opcionális. Első tányért is cserélném kisebbre. Ülésből egy vékonyabb elférne és nem gyorszárás bilincs, hanem imbuszos. Ha olyan teleszkópot veszel, amin van tárcsafék rögzítési lehetőség, akkor komplett felni csere is elférne, mert nem tűnnek valami erős daraboknak. Gondolom standard tescós felnik, így első ránézésre.
Így már kb. alkalmas lenne ugrálni is vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!