Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Nagyon gáz ez a bicó?

Nagyon gáz ez a bicó?

Figyelt kérdés

[link]

A legelsőre gondoltam. Szeretnék egy biciklit mert a mostanival szinte szégyen mutatkozni és hát a szüleim "ezt engedélyezték" mert, hogy ez megéri az árát meg kis egyszerű.

Szerintetek nem gáz?

2013. jan. 4. 19:16
 1/8 Body-Builder ***** válasza:
Most kutyát akarsz venni vagy biciklit? :)
2013. jan. 4. 19:24
 2/8 A kérdező kommentje:

öö biciklit?:)

De miért?:D

2013. jan. 4. 19:33
 3/8 A kérdező kommentje:

Wá rossz a link bocsi, kicsit szét vagyok esve:

[link]

2013. jan. 4. 19:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezek valóban az idősebb korosztály számára készülnek... de ennyi pénzért tudsz venni egy használt bringát. 30.000ért vettem egy mtb-t, felsőkategóriás Shimano cuccok vannak rajta és több ezer kilométer alatt alig volt néhány meghibásodás. Nagyon megérte az árát és jelenleg is el tudnám adni 30000ért.
2013. jan. 4. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:
semmi gáz nincs benne, rengeteg fiatal jár cruiserrel városi használatra tökéletes. Az hogy időseknek való, az max egy 15 éves kisfiú hozzáállására utal... Pesten sok öltönyöst is lehet ilyenen látni, mert öltönyben könnyebb felszállni a női vázasra...
2013. jan. 4. 20:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem maga a kinézete nem jött be de hasonlóval votl szerencsém tekerni egy pár km-et és kb olyan volt, mintha egy kényelmes fotelben ülve pihennék:D Bár én mást kerese ka biciklizésbe inkább az izgalmat a gyorsaságot, de eljutni ide oda vagy elmenni haverokkal tekerni egyet szerintem nagyon jó lehet. Ha bicajozás a hobbid akkor nem ajánlom.
2013. jan. 5. 12:00
 7/8 Linkoln ***** válasza:
Felsőkategóriás shimano cuccokkal szerelt MTB 30 ezerért?.... :D Beszálló maatör cuccokkal szerelt mtb hasznbáltan 80 ezer ft-tól indul.
2013. jan. 5. 12:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, használtan volt. XT alkatrészek, igaz, egy korábbi szériából.
2013. jan. 5. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!