Nyeregcső recsegés?
Figyelt kérdés
Az őrületbe kerget az alu vázam emiatt.
Nèha kipucolom a koszt port belőle,utána kussol de 1-2nap mulva kezdődik megint.
Amùgy 70e Ftos váz.
2013. szept. 2. 17:44
1/2 anonim válasza:
tisztitas utan zsirozd be a nyeregcsovet, ugy ragd vissza..nyugi..attol meg nem fog lecsuszni..:D
es vedd szemugyre a nyereg palcabecsatlakozasait is, biztos ami biztos
2/2 Szakál H. Róbert válasza:
Ez volt a problémám nekem is, mint a géppuska úgy szólt a nyeregcső a vázban. A végső megoldást az jelentette, miután a zsírozást 20 km után ismételni kellett, hogy a vázat és a nyeregcsövet is szárazra pucoltam, aztán a nyeregcső végét és azt a részét ahol a bilincs szorítja, 2 cm részen betekertem teflon szalaggal (vízvezeték szerelők használják). Egy évig is kibírja így mindenféle hang kiadása nélkül. Kicsit nehéz a teflonnal bevont nyeregcsövet a vázba visszadugni, türelem kell hozzá. Ugyanúgy vigyázni kell arra, hogy a teflonszalag csak egy rétegben legyen a csövön, különben bele sem fér a vázba. Én így oldottam meg az ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!