Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért kattog a hajtókarom?

Miért kattog a hajtókarom?

Figyelt kérdés
Nemrég elkezdett kattogni a montim hajtókarja. Akkor csinálja mikor állva tekerek vagy ha nagyobb erőt fejtek ki pl emelkedőn. Meghúztam a hajtókart imbusszal (nemvolt vmi szoros), ahogy szorítottam rá ugyanúgy kattogott. Nem szünt meg azóta sem. Mi lehet a gond? Mi történhet ha igy járkálok vele?

2013. aug. 4. 18:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Cserélni kell, a csapágy van eltörve.
2013. aug. 4. 18:19
 2/12 A kérdező kommentje:
Mitől vagy benne olyan biztos? Sok mástól is lehet elvileg...
2013. aug. 4. 19:14
 3/12 anonim ***** válasza:
egyszerűen kiszeded a középcsapágyat és megnézed, ha ezt nem tudod valami ok folyvást megcsinálni akkor a szervízben szerintem 4-500 forintért még újra is zsírozzák ha tényleg nincsen baja
2013. aug. 4. 19:44
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi megpróbálom a szetszedst takarítást zsírozást. Azért gondolom h nem nagy a gáz mert mikor meghúztam köbze ugyanúgy roppant mikor kiállva tekertem. Talán a menet/csavar sz*ar...
2013. aug. 4. 19:50
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi megpróbálom a szetszedst takarítást zsírozást. Azért gondolom h nem nagy a gáz mert mikor meghúztam köbze ugyanúgy roppant mikor kiállva tekertem. Talán a menet/csavar sz*ar?
2013. aug. 4. 19:51
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi megpróbálom a szetszedst takarítást zsírozást. Azért gondolom h nem nagy a gáz mert mikor meghúztam köbze ugyanúgy roppant mikor kiállva tekertem. Talán a menet/csavar sz*ar? Előfordúlhat?
2013. aug. 4. 19:51
 7/12 A kérdező kommentje:
lol :D bocs.
2013. aug. 4. 19:54
 8/12 anonim ***** válasza:
leveszed a láncot,elkezded kézzel forgatni a hajtókart,ha akad,szorul vagy rendellenes hangot hallasz ,akkor a középrész a hibás.
2013. aug. 4. 20:13
 9/12 A kérdező kommentje:
lol :D bocs.
2013. aug. 4. 20:36
 10/12 A kérdező kommentje:
mint mondtam csak akkor ad ki hangot ha ránehezedek, kiállva tekerek. Ha normálisanülve akk nem, felforditva, láncnélkül meg főleg nem. Túlságosan meghúztam? Az is lehet?
2013. aug. 4. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!