Hogyan Tüntessem el az ütödéseket a bicikli vázamról?
EL akarom adni a biciklit és könnyebben találok vevöt ha nincs rajta kopás nyoma
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Szia!
Nekem volt egy karcolásom a bicómon és azt a ws teleshop fix IT Pro-val tüntettem el egész szépen.Igaz hogy volt utánna egy csík de ha nem keresték mondjuk az ismerőseim nem vették észre még 5 perc nézés után sem.Szóval csak ajánlani tudom.
Próbáld meg valami olcsó zománcfestékkel lekenni a kormányszárat, a váznál nehéz lesz elérni, hogy ne látszódjon a korrigálás nyoma. Ahol tudod, vázvédő matricával vagy egyéb dolgokkal takard el a lekopott festék helyét.
Ne költs sokat a festékekre, jó lesz a gagyi is, elég ha akkor néz ki jól a bicikli amikor eladod, utána már mindegy. Jobbak az esélyeid, ha nem egy kerékpárhoz értő személynek adod el a biciklit, ezt észreveheted a kérdéseiből és abból, mennyi szakkifejezést használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!