Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogyan Tüntessem el az ütödése...

Hogyan Tüntessem el az ütödéseket a bicikli vázamról?

Figyelt kérdés

EL akarom adni a biciklit és könnyebben találok vevöt ha nincs rajta kopás nyoma

1. [link]

2. [link]

3. [link]

2013. júl. 31. 14:26
 1/3 Szele Zoltán válasza:

Szia!

Nekem volt egy karcolásom a bicómon és azt a ws teleshop fix IT Pro-val tüntettem el egész szépen.Igaz hogy volt utánna egy csík de ha nem keresték mondjuk az ismerőseim nem vették észre még 5 perc nézés után sem.Szóval csak ajánlani tudom.

2013. júl. 31. 14:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Esetleg fesd le???
2013. júl. 31. 14:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Próbáld meg valami olcsó zománcfestékkel lekenni a kormányszárat, a váznál nehéz lesz elérni, hogy ne látszódjon a korrigálás nyoma. Ahol tudod, vázvédő matricával vagy egyéb dolgokkal takard el a lekopott festék helyét.

Ne költs sokat a festékekre, jó lesz a gagyi is, elég ha akkor néz ki jól a bicikli amikor eladod, utána már mindegy. Jobbak az esélyeid, ha nem egy kerékpárhoz értő személynek adod el a biciklit, ezt észreveheted a kérdéseiből és abból, mennyi szakkifejezést használ.

2013. júl. 31. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!