Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez milyen bicikli? Neten nem...

Ez milyen bicikli? Neten nem találok róla semmit.

Figyelt kérdés

Kb. 2-3 naponta megyek nagyrészt aszfalton 20-30 km-t, ahhoz jó?

[link]

Mindenképpen mtb-t szeretnék. Vagy inkább Merida/egyéb használtan?

30/n

2013. júl. 28. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

ne felejtsük el, hogy a sportsdirect ruhákból másodosztályt árul, ez akkor a bringákra sem vet túl jó fényt, és valljuk be nem kerékpárbolt, ez meg főleg

használtan jobbat veszel, maradjunk annyiban

de inkább városit keress ha aszfalton mész, minek tolnál ki magaddal egy vastaggumis mtb-t hajtva nap, mint nap?

2013. júl. 28. 22:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor inkább vadászok használtra. Csak annyira nem találok, hetek óta keresek. 30 a keretem, és mind drágább, ami tetszene. :-( Amúgy 16 éve járok mtb-vel (ugyanazzal), megszoktam, jó. Meg a városi biciklik nem tetszenek.
2013. júl. 28. 22:19
 3/9 anonim ***** válasza:

itt nézted?

bikemag.hu, testbike.hu, aprod.hu, jofogas.hu

de próbálj már ki egy városit, azért (mit veszíthetsz? az sem baj ha drágább, csak próba) teljesen más vele menni, hát lehet nem tetszik (bár sztem sokkal szebbek egy montinál), de elegáns, kényelmes, és gyors

2013. júl. 28. 22:27
 4/9 anonim ***** válasza:
ha montit veszel érdemes vékony gumival én is nem rég cseréltem le a külsőt és érezhetően jobban gurul
2013. júl. 29. 09:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Ezt az oldalt nehéz komolyan venni a fordítós szövegek miatt. (Mi az hogy Táskába?..)

A biciklit szintén nehéz, mert az alkatrészek megtalálhatatlanok (elülső felfüggesztés Forks...). A 15kg sem gyerekbiciklihez méltó.

Trekkingen nem gondolkodtál (használtan)?

2013. júl. 29. 11:38
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

A trekking nem jó neki, csak ha leszedi róla a sárvédót meg a csomagtartót...

Nem tudom, hogy nem lehet megérteni egy hét után sem, hogy 30 000- ért nem veszünk új biciklit.

itt van egynek ez: [link]

meg esetleg ez: [link] ebből én alkudnék egy kicsit

De tudom, hogy ez a szíved vágya: [link]

2013. júl. 29. 14:53
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Ilyet is csak nő írhat, hogy "a városi biciklik nem tetszenek".
2013. júl. 29. 15:02
 8/9 A kérdező kommentje:

6.! Nincs szükségem a gúnyolódásra, kösz. (Csomagtartó).

Valamit meg nagyon benéztél, mert a linkelt bicikli nagyon nem a szívem vágya.

Egyébként rohadtul nem vagyok profi kerékpározó, ez nálam csak egy HOBBI, nem veszem véresen komolyan. Sajnos ennyi a keretem, 3 gyerekem van, nincs több pénz a hobbimra, meg több időm sem.

A SportDirec-est kihagyom, vágom akkor, hogy ennyiért nem lehet újat, oké.

Utolsó: kár volt ennyi időt is a válaszra (?) szánni.

Az értelmes, segítő hozzászólásokat nagyon köszönöm! És azért majd belinkelem a szerzeményem, ha rátalálok :)

2013. júl. 29. 15:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy Bikemag, Testbike-on nézelődöm, de apródról meg jófogásról nem vennék.
2013. júl. 29. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!