Biciklit szeretnék venni, de egyáltalán nem értek hozzá! Fontos! A jövő hét végére meg kell vennem! Valaki segítene?
160 centi vagyok, lány. A városban használnám, hogy eljussak egyik helyről a másikra, szóval legyen strapabíró.
Sajnos sok pénzt nem tudok ráfordítani, csak olyan 30-40 ezret.
Néztem már a Hervis-ben de ott nagyon drágák. Nem tudom, hogy hol kéne keresgélnem és egyáltalán milyet kéne vennem. Milyen alkatrészek legyenek meg rajta?
Egyik ismerősöm még régebben azt ajánlotta, hogy használt biciklit vegyek. Megfogadjam a tanácsát?
"De akkor hogy lehet az, hogy barátnőm 30 ezerért vett teleszkópos bringát és még sincs vele semmi problémája"
Úgy,hogy a barátnőd lehet előveszi egy évben 2 szer és akkor is csak a boltba megy el vele ,nagymamaáttételen. De menjél el vele naponta akár 25-30 kilométert ,vagy menjél fel vele egy kisebb emelkedőn (csekély 25 kg) és taposd meg kicsit erősebben a pedált ,majd meglátod ,hogy elkezd mindenhol kotyogni,szétnyúlik a lánc stb.. Egyébiránt az a teleszkóp ,ami ezeken van,meg sem moccan jóformán,tehát olyan ,mintha nem is lenne,csak + súly. A hátsó rugóstag (amelyik össztelós) az nagyon elnyeli a tekerést,nem sokat tudsz állítani rajta,nyikorog,nyekereg minden baja van. Csak jobban megnehezíti a haladást,lelassít. A felnikkel semmi probléma,havonta lehet(ne) centirozni ,mert mindig tojás lesz benne. De ahogy már írták,elkezded centirozni,és törnek a küllők,nem véletlen,hogy ezekkel a bicajokkal nem foglalkoznak biciklis boltok nagyon,nem lehet beállítani,az összes szerelő rémálma. De vedd meg,lesz egy csillogó-villogó fényes szarod:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!