Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogyan lehet kijavitani?

Tibikere3 kérdése:

Hogyan lehet kijavitani?

Figyelt kérdés
A biciklimen a fekkabel egy darab helyen lesurolta a festeket a vazrol (aluvazas) es nemtudom hogyan lehetne kijavitani.
2013. júl. 20. 19:30
 1/3 anonim válasza:

Igen, ez probléma szokozz lenni egyes alacsonyabb kategóriájú vázaknál. A fékszemek átgondolatlan elhelyezéséből adódik ez. Az első (és egyetlen) ilyen esetemet az alábbi módon javítottam:

kimaszkoltam a sérülés körül a vázat, lefújtam festékkel, majd száradás után kapott egy matricát, hogy ne legyen csúnya, látható a javítás helye.

Legközelebb ellenőrizd a kormány forgatásával az új vázat/alkatrészt. Ahol hozzáér a fékcső a vázhoz, ott ragaszd le valami puhább dologgal, leukoplaszt is megfelel erre a célra.

A láncvillánál van még ilyen gond, ahol a váltókanál miatt közel kerülhet a lánc a vázhoz, nekicsapódhat. Gondolom erre van láncvillavédőd, ha nincs vegyél. Nekem egy rátekert fásli látja el a feladatot, nem veszek drágán láncvillavédőt.

(freeride-ra és downhill-re használom a vasat))

2013. júl. 20. 20:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszt en is gondoltam a matricara csak gondoltam azert megkerdezem.En nem tudom ki kelle maszkoljam mivel nincs nagy baj csak egy egeszen kicsit a festekbol surolt ki a fekabel.Amugy mar van rajta lancvillavedo mikor vettem a biciklit azt is vettem vele egyutt.
2013. júl. 20. 22:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Vannak erre a problemara matricaszettek es a bowdenhazra is lehet gumiburkolatot kapni.
2013. júl. 22. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!