VAn olyan bicikli ami elbír 130 kg?
Figyelt kérdés
Régen imádtam biciklizni csak ellopták. Az utóbbi időben kicsit elhíztam, de már régóta szeretnék venni egy olyan biciklit ami elbír gond nélkül2013. júl. 18. 16:54
1/6 anonim válasza:
van.. én 120kg voltam mikor megvettem életem első országúti bringáját... kényelmetlen volt , rázott de többek között neki is hála már csak 90kg vagyok.
2/6 anonim válasza:
illetve a második, de az elsőt nem számolom elsőnek, mert az ilyen olcsó vacak volt, és csak munkábajárásra használtam btwin gedva...
3/6 anonim válasza:
Bármilyen minőségi (nem teszkós meg praktikeres) bringa megfelel erre a célra. Én 140 kilósan kezdtem bringázni, most vagyok 90 :)
5/6 anonim válasza:
Egy jó bringának el kell bírnia. Nekem egy Kellys Neos és egy Merida TFS500D cross trekkingem van, mindkettő gond nélkül viseli a súlyom, még a kerekek is.
6/6 anonim válasza:
Azt elfelejtettem említeni, én is 130 kg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!