Első országúti versenybiciklim vásárlásához szeretnék segítséget kérni. Milyet vegyek?
Figyelt kérdés
Viszonylag olcsón olyan 50 ezerig keresek bicót 59-es vázmérettől.(193cm vagyok és 105kg)Linkeket várok...Kösz!2013. jún. 29. 12:42
11/11 A kérdező kommentje:
Ez bizony nem nagy segítség...fikázás helyett inkább ajánlanátok valamit.Értelmes tanácsoknak jobban örülnék minthogy egyből nekiestek az embernek.Egyenlőre még nem vettem semmit és ha nem segítetek nem is fogok.Többszázezres bicajra pénzem sincs meg szügségem se.Nem a Tour-on szeretnék indulni csak sportolni...örülök annak hogy kiderült hogy amiket eddig néztem nem jó nekem. Annyi pénzem viszont nincs hogy egy méregdrága csodát vegyek.Belinkelek ide pár gépet és kérlek mondjátok el az őszinte véleményeteket és nem lekezelő hozzászólásokat várok.Köszönöm!
2013. jún. 30. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!