Milyen íratok kellenek előfizetéses telefon vásárlásához?
Gondolom számlás előfizetésre (=amit havonta fizetsz) gondolsz, csak mert szolgáltató terminológiában előfizetésnek számít a "kártyás-feltöltős" is.
Általában kell személyi igazolvány, és még egy igazoló irat, amely lehet érvényes útlevél, jogosítvány, vagy bankkártya(!) is (utóbbi nem tudom, hogy mindenhol elfogadott-e, mindenesetre T-mobile-nál igen, nekem is az volt a másik "irat").
T-mobile oldaláról másolom:
"Személyazonosságot igazoló okmány (személyi igazolvány, ideiglenes személyi igazolvány, útlevél, vezet/i engedély)
Lakcímet igazoló hatósági igazolvány (amennyiben érvényes lakcímet a személyi igazolvány nem tartalmaz)
Az alábbi okmányok közül egy:
-TB kártya
-Adóigazolvány
-Vezetői engedély (csak akkor, ha a személyazonosság igazolása nem a vezetői engedéllyel történt)
-Útlevél (csak akkor, ha a személyazonosság igazolása nem az útlevéllel történt)
-Bankkártya"
Tehát jók azok is.
Ez alapján nem kérnek munkáltatói igazolást részletfizetésnél sem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Előfizetési díj túllépését pedig szerintem sajnos nem nagyon lehet letiltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!