Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Tudtok jó helyeket Zuglóban...

Tudtok jó helyeket Zuglóban tekeréshez?

Figyelt kérdés
A házcsoportunk körül már unom, mert nem tudok gyorsan menni, mert sok az ember, akiket zavar ha elmegyek mellettük (van aki már attól kiakad, hogy a járdán megyek), szóval valami jó hely kellene Zuglóban (esetleg nincsen valami bicikliút-kör?) Egyébként ha lehet akkor jó lenne valami magányos hely, mert úgy jobban tudok koncentrálni, meg akkor nem kezdenek el cseszegetni mindenért.

2013. jún. 14. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Van egy patak sajnos nem tudom mi a neve, mellette elég hosszan bicikli út van + a stadionok felé is van az Örstől kifele, elég sokat lehet menni csak bringa uton Zuglóban. Merrefelel kasz Zuglón belül?
2013. jún. 14. 21:33
 2/5 A kérdező kommentje:

Az Örs Vezér terétől 2 percnyire gyalog :)

Mindjárt megnézem azt a patakot.

2013. jún. 14. 23:26
 3/5 A kérdező kommentje:

A Rákos-patak lesz amire gondolsz, szerintem. :)

Hm, köszönöm a felvetést, még gondolkodok egy útvonalon! :)

2013. jún. 14. 23:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Te irtad: (van aki már attól kiakad, hogy a járdán megyek) ... meg akkor nem kezdenek el cseszegetni mindenért

Nos, ezeket a gondolatokat egy kicsit helyre kellene tenni a fejedben!

1./ Jogos a kornyezeted felhaborodasa, hiszen A JARDAN NEM KEREKPAROZUNK!!!

2./ Biztosan senki nem fog cseszegetni, ha nem viselkedsz idetlenul ... azert mert Te kerekparozol, attol meg mas emberek is elnek a Fold nevu bolygon, probald meg a bekes egymasmellett eles iratlan es irott szabalyait betartani.

Zuglobol amugy konnyen elerheted a Varosligetet, avagy a Nepligetet is. Mindketto tokeletesen idealis a kerekparozasra ... de konnyen elerheto a Margit-sziget, obudai Hajogyari-sziget es nincs messze a Nepsziget sem ... kicsit tobb energiaraforditassal ki is mehetsz a varosbol Szentendre iranyaba es ott mar csak a fantaziad szab hatart a "koncentralasodhoz".

Na szoval ne felejtsd! Jardan nem kerekparozunk, egyiranyu utcaba nem megyunk be szembol (csak ha kiegeszito tabla engedi) es amugy is, ha betartod a szabalyokat, soha es senki nem fog cseszegetni :)

2013. jún. 15. 08:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt vágom, hogy nem megyünk a járdán meg minden, de akkor szólnak általában ha elmegyek mellettük 1 méterre. És én nem is szoktam viselkedni idétlenül, csak rámnéznek és beszólnak egyesek. De mindenesetre köszönöm, valszeg az lesz hogy a városligetben tekerünk majd a haverommal.
2013. jún. 15. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!