Tudtok terepbringázáshoz jó helyeket kezdőknek?
Figyelt kérdés
másik kérdésem, hogy cross cangával megéri-e terepre menni?2012. jún. 25. 19:46
1/6 anonim válasza:
Gellért,János,Hármas határ hegy(ek)
a crossnak mondjuk nem épp az a felhasználási területe,de ha óvatosan ritkán gurulsz vele valami durvát azt még birja.földutat simán birja.
2/6 anonim válasza:
Hát ez a lakhelyedtől függ, én székesfehérvári vagyok, tehát velencei hegységre(dombocskák) esküszöm.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi :) amúgy crosshoz nem lehet keményebb gumikat venni?
2012. jún. 25. 20:58
4/6 A kérdező kommentje:
Bp-i vagyok :)
2012. jún. 25. 20:59
5/6 anonim válasza:
Azt megjegyezném, hogy a hegyeken csak óvatosan itt Budán. Nem mintha büntetné bárki a bringásokat, de ELVILEG megteheti, a KRESZ szerint erdőben bringázni csak kijelölt helyen szabad, ilyen kijelölt helyről én nemigen tudok. Szóval figyelj a turistákra és futókra :)
6/6 anonim válasza:
azért bp.-n vannak bringázható helyek ahol a madárse jár,a budamaraton útvonala bármikor végig tekerhető verseny alatt május1.5emberrel +1krossz bringással taliztam 21km-alatt.A Jánoshegy necces,a Gellért kicsi.de nekem ott se volt gondom.Egyébként kezdésre a János a legjobb választás(volt)én ott kezdtem.azóta itt-ott elég lepusztult lett,de még válalható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!