Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ti mennyit szoktatok adni a...

Rea824 kérdése:

Ti mennyit szoktatok adni a kutasnak Bp-en, bicikli kerékfújásért?

Figyelt kérdés
Mostanában nem lehet egyénileg használni a levegő fújó berendezéseket Bp-en, a benzinkutaknál, és sose tudom, hogy mennyit adjak érte, mert 100 Ft-nál nekem nem ér többet ez a művelet, a kutasnak viszont lehet, hogy megalázó??? (minden nap 200-300 km-t tekerek, és 2-3 naponta kell fújatnom).
2013. jún. 5. 17:09
1 2
 1/11 anonim válasza:
vegyél már magadnak egy pumpát...cimbi 8 évet toltam versenyszerűen hegyibringán xc, maraton, ha letolsz 2-300 kilcsit naponta akkor profi vagy
2013. jún. 5. 17:13
 2/11 anonim ***** válasza:
??? Ha bedobós, akkor beledobod amennyit kell, ha meg nem, akkor ingyenes. Nálunk van a tesco mellett egy shell kút, múltkor épp ott lyukadt ki a kerekem. Vettem egy belsőt a tescoban, a kútnál kicseréltem meg fel is fújtam. Mit jelent az, hogy nem lehet egyénien használni?
2013. jún. 5. 17:15
 3/11 anonim válasza:
Kálvin téren a Baross utca felőli részen pl. van egy benzinkút (azt hiszem, omw), ott most is önkiszolgáló a kompresszor és bírja 7-8 bárig is.
2013. jún. 5. 17:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Ezt csak én nem értem? Hogy nem lehet egyénileg használni? Kell hozzá a kutas?
2013. jún. 5. 17:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Csak akkor adok lovet, ha a szelvedomet is lemossa :)
2013. jún. 5. 21:09
 6/11 kovpet ***** válasza:

"Mostanában nem lehet egyénileg használni a levegő fújó berendezéseket Bp-en, a benzinkutaknál"

Akkor te egy másik Budapesten laksz mint én. :)

Bicajjal is meg kocsival is megyek mindenféle kutakhoz, a kereket is fújom néha. A kutas nem nyúl sem a kocsihoz, sem a biciklihez. Az kellene még, felfújná az egyiket 6 barra, a másikat meg másfélre, mert pont annyit gondolt...

2013. jún. 5. 21:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is budapesti vagyok, max odajön az ember, hogy segíthet e. De mindig elzavarom, hogy kösz, nem. Nehogy már ő fújja fel :D
2013. jún. 5. 21:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Sose láttam még ilyet, hogy ne lehetne önkiszolgáló módon használni a kompresszort a kútnál. Ha olyan kútnál járok, ahol még sosem voltam, megkérdezem, nem gond-e, mindig azt mondják, csak nyugodtan. Egyszer segített a kutas, akkor ajánlottam neki egy kétszázast, de nem fogadta el.
2013. jún. 5. 21:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Ember te miből élsz ha minden nap tekersz 2-300 km et akkot az legalább napi8-10 óra tekerés jesszus! Én semennyit nem adok a kutasnak kap fizetést ez a dolga ha nem használhatod magad akkor az ő dolga hogy felfújja. A tecsóba lévő nénikének se adok pénzt mert megmondta hol van a túró. Ha napi 200km et tekersz akkor nem gond útbaejteni egy olyan benzinkutat ahol magadnak fújod fel, 100km es körzetben csak akad egy és akkor oda 100 vissza 100.
2013. jún. 6. 00:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Én magyar kutast még a biciklimhez sem engednék hozzáérni, autóhoz meg pláne nem. Nem szeretek általánosítani, de elég sok rémsztorit ismerek első kézből ahhoz, hogy azonnal elzavarjam, ha nekiáll okoskodni...

Szvsz: fújd csak magadnak a bringát, ahol nem lehet, oda ne menj legközelebb. (Én még ilyenről nem hallottam).

2013. jún. 6. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!