Hány küllő kell?
Kulloszam a kerekagy furatainak szamatol fugg. 80kg-os terhelest pedig mindegyik fajta bringa kereke birja.A küllőszám rendszerint 3-tól 36-ig terjed.
Ha esetleg azert szuletett a kerdes mert elszakadt egy kullod es arra lennel kivancsi, hogy meddig hasznalhatod meg, akkor a valasz ... kullo hiany olyan, mint ha torott ujjal akarnal zongorazni. Javitsd ki mihamarabb!
Ezek a linkek az elsok kivetelevel Baromira nagy segitsegere lehetnel a kerdezonek:(
En elol felezni szoktam, hatulhajtasoldalt teljes szam, baloldalt felezem
vagyid jelenlegi szettem igy nez ki: elol 32furatos agyba es felnibe 16kullo radial fuzessel, hatul hajtasoldalt 16kullo 3kereszt kereszteknel forrasztva, bal oldalt 8kullo radial, outinal:D
Minel rovidebb a kullo, annal erosebb a kerek (legeroseb kerek, magasperemes felni, magasperemes agy es radial fuzes, persze ez hatul hajtasoldalnal a nyomatek m iatt nem ajanlott)..
Minel kevesebb a kereszt annal erosebb a kerek, a keresztek csak a kenyelem, valamint a nyomatek atvitel miatt vannak, egy radial fuzesu kerek sokkal merevebb mint egy 3keresztes fuzesu, persze manapsag mindenki puhany es a kenyelem szamit:D
Ha a keresztekenl leforrasztod a kulloket, akkor atmenetet kepzo kereket kapsz a kenyelem es a merevseg kozott...
Masik megoldas, ha az uccso keresztnel a kullot nem bujtatod at amasik alatt es nem erintkeznek egymassal...
de a fo valasz, orszagutinal nagy igenybevetelhez elol 20, hatul 28at ajanlanek, montinal elol 24 hatul 28, vagy ha dh-znal akor elol 28-hatul 32
Nekem elol 18 van, hatul pedig 21.
Fulcrum Red Wind H.50 USB kerék szett CAMPY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!