Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Országutihoz pumpa?

Országutihoz pumpa?

Figyelt kérdés
Első országutimohoz tudnátok ajánlani valami megbízható minipumpát? Köszönöm
2013. máj. 16. 19:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Elsosorban otthonra szerezz egy muhelypumpat, hogy tudjad mikor mennyire fujod a gumikat ... hordozhato mini pumpaban is az a lenyeg, hogy tudjon megfelelo nyomast fujni (legtobb pumpa alig bir 5bar nyomast, neked lenyegesen tobb kell). En amugy Blackburn Airstick SL-t hasznalok.

Sajnos szukseg van a kis pumpara, mert a legtobb benzinkut kompresszor sem tud eleg nyomast biztositani.

Amugy a bikebot.hu oldal pont ilyenekre van ... alkatreszkereso oldal: [link]

2013. máj. 16. 21:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Én egy minipumpával eleve nem akarnék 5 barnál többet tenni bele, az épp elég arra, hogy egy defekt után óvatosan hazabicegjen az ember. Szóval szerintem is inkább egy jó műhelypumpára ruházz be otthonra.
2013. máj. 16. 22:02
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy válaszoltál. A műhelypumpa már megvan az tudja amit tudnia kell. A Blackburn pumpát is nézegettem ami neked van csak még nem akartam vaktában vásárolgatni.

akkor a Blackburn Airstick SL nem lenne mellényúlás?

2013. máj. 16. 22:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Tokeletesen megfelel a celnak, evek ota hasznalom. Pici, eleg nyomast fuj es nem nehez pumpalni.

Pumpa mellett erdemes elgondolkodni slime defektgatloval feltoltott belsot venni ... nem sokkal dragabb mint a sima es hosszutavon feltetlenul gazgasagosabb.

[link]

2013. máj. 16. 23:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, akkor a pumpán nem gondolkodok tovább. A defektjavítótól kicsit idegenkedek de mindenképpen számításba veszem. :)
2013. máj. 17. 00:02
 6/8 anonim ***** válasza:
2013. máj. 17. 10:45
 7/8 anonim ***** válasza:

nekem ilyenem:

[link]

és ilyenem:

[link]

a második elméletileg 7bart tud fújni... én csak ezeket használom, tökéletesen meg vagyok velük elégedve.

gyárilag defektgátlóval feltöltött gumiról még nem hallottam, de ha esetleg szingó szeleped van, akkor már el is felejtheted, mert nem lehet beletölteni.

2013. máj. 18. 16:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2013. máj. 18. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!