Limitált pénzem van a kerékpárhoz első teleszkópot venni. Van értelme egy nagyon olcsó telót venni, vagy egy nagyon olcsó telónál még a mostani merev villa is jobb?
Figyelt kérdés
A boltos azt mondja egy olcsó telóval annyi baj lehet hogy inkább hagyjam a merev villát. Az nem rugózik ugyan, de legalább semmi gond nincs vele.2013. máj. 15. 09:45
11/15 anonim válasza:
Akkor ne vegyél semmilyen telót, az a legjobb biznisz... :)
12/15 A kérdező kommentje:
hát igen, nem muszáj beállni a sorba. minden gyökérnek telós biciklije van manapság, még annak is aki max a kocsmáig biciklizik.
mert ez KELL. Az összes birkának ez van-miért ne legyen nekem is? merjek különbözni tőlük? dehogy merek. még rámsütik hogy MÁS vagyok. hát beállok a sorba és bégetek ahogy a többiek.
ez az elvárt viselkedés nemde?
2013. máj. 20. 19:33
13/15 anonim válasza:
Teljes tisztasággal látod át a helyzeted. Már csak azt nem értem a gondolatmenetedbe, hogy akkor mégis miért kell teleszkóp. Vállald fel magad, igazán jelentéktelen dologról van amúgy is szó. Teleszkópot az használjon, aki terepen jár, a többi az divatmajomkodás.
14/15 A kérdező kommentje:
na most mi a terep? a városban fél percenként járdaszegélyről le - járdára fel ugratás az nem ér fel akármilyen rázós tereppel?
vagy egy veszett kátyús vidéki út?
Teleszkópot az használjon, aki terepen jár, a többi az divatmajomkodás.
2013. máj. 21. 18:21
15/15 anonim válasza:
Hát erre azt se tudom mit írjak... elég ellentmondásos vagy. Viszont nem kevesen országútival járnak az országúton (vajon miért is???), azokon pedig alap, hogy nincs teleszkóp, max egy acél villa, aminek van egy minimális csillapítása az aluval szemben. És ha itt Erdélyben tudok merev villával gond nélkül közlekedni, akkor valószínűleg bárhol lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!