Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez jó hajtómű egy single...

Ez jó hajtómű egy single speedhez?

Figyelt kérdés
[link]
2013. máj. 12. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:
A singlee speedet a hátsó fogaskerék vagy a hátsó váltó hiánya határozza meg. Igazából nem a fogaskeréken múlik, mert egy 3 fogaskerekes is lehet singlee speed ha nincs váltó, de egyébként igen ez az, ha hátulra nem rkasz váltót
2013. máj. 12. 11:37
 2/4 anonim ***** válasza:
persze, hogy jó, de ha veszel ilyet, akkor hozzá való monoblokkot is kell venned, különben ferde lesz a láncvonal... sok embernél láttam már, hogy megvették a hajtókart aztán mikor feltették a monoblokkra, teljesen rászorult és nem lehetett tekerni... ilyen apróságokra oda kell figyelni...
2013. máj. 12. 13:34
 3/4 A kérdező kommentje:
hozzá való monoblockot már kinéztem, 111 mm-es hossz 68mm cs,ház, csak az érdekelne, hogy nem lesz-e láncledobás, vagy ilyesmi, amiért 3/32 es lánchoz való, úgy hallottam, hogy a bmx-méretűt használják legtöbbször, de az 1/8" -es hajtóművek drágák...
2013. máj. 12. 15:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Miért lenne?

A láncledobást a laza lánc, és/vagy a rosssz láncvomal okozza...tok mind1 mien a lanctanyer szelessege...nyugodtan hasznalhatod 1/8ados lanccal, mert a fogasok is altalaban 1/8ados lanchoz keszulnek, es a keskenyebb lanc szorulna rajta...az uj(XD) fiximen 11seb-hez valo papirvekony campagnolo tanyer van elol, hatul 1/8ados fogas, es szeles 1/8ados lanc...eddig birja a havi 1000-1200km-ert, kopasnak nincs jele, sz.val...nyugodtan:D

2013. máj. 12. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!