Mit lehetne még tenni a biciklire? A Kresz szerint fel van szerelve, van rajta egy km óra akarok rá kulacs-tartót. Mit lehetne még rárakni?
Rengeteg kiegészítőt szerelhetsz a kerékpárodra a KRESZ szerint kötelezőkön kívül. Ezeket két csoportba lehet osztani: hasznos, illetve giccs kategória.
A hasznos kategóriába tartozik a km óra, kerékpáros GPS, csomagtartó, a kerékpár különböző részeihez rögzíthető táskák, visszapillantótükör, láncvillavédő, váltóvédő, sárvédő, gyerekülés, küllőreflektor, valamint a légkürt. :) Biztos van olyan dolog, amit kihagytam, így a lista nem teljes.
Giccsnek lehet rakni a biciklire egyedi szelepsapkát (amit hamar el is lopnak), számos matricát, dudát, és ami a giccsparádé csúcsa: Monkey Lightot a küllőkre.
Annyit mondanék még a kerékpáros kiegészítőkről: egy hosszú, több napos túra esetén érdemes többet felszerelni egy kerékpárra, de ha csak a városban tekersz, zavarni fognak, ugyanis a legtöbbet nem hagyhatod rajta a biciklin, mert lelopják, folyton magaddal vinni őket pedig plusz teher.
Nekem a közlekedős bringámon a KRESZ által előírt felszereléseken kívül a következők vannak: elöl egy levehető kormánytáska, hátul csomagtartó, kormányon visszapillantó tükör, kilométeróra, váztáskában szerszámok (imbuszkulcskészlet, gumileszedő, gumijavító készlet, keréknyomásmérő), kulacstartó, kulacstartó alá felszerelhető tartóban minipumpa, nyeregtáskában tartalék belső.
Igazából a kormánytáskán kívül mindent rajta szoktam hagyni, ha otthagyom valahol, úgy vagyok vele, hogy nem ér annyit az egész, hogy aggódjak miatta (olcsó cuccokról van szó), még sosem loptak el róla semmit. Persze ha egyszer megtörténik, akkor utána valsz óvatosabb leszek :)
Ha ventillator lapatot szerelsz a kerekedre, akkor szo szerint szelsebessen tudnal bringazni :)
... da ha korben belehuznad egy felfujt traktorbelsobe, akkor vizibiciklinek is hasznalhatod :)
... szerelj ala egy csomagtartot, az ala pedig egy autot es akkor mar mehetsz is utazni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!