Fájhat a derekam attól, hogy MTB-vel közlekedek a városban?
az a baj valószínűleg,hogy olyan szinten gyenge a gerincfeszítőd,törzsed,csuklód,hogy még ennyi is elég neki ahhoz jelezzen.
és simán fájhat.
egy bepunnyadt embernek már attól is fáj,ha simán áll,vagy megy.
törzsedzéssel tudod erősíteni.
csípőemelés,híd,térdemelés.
a csuklódat falnak támaszkodva végzett fekvővel és powerball-lal.
Valoszinu a kerekparod kompletten szarul van beallitva a mereteidhez.
Nyeregcsovel a megfelelo magassagot ... az ules elore-hatra allitasaval es annak dontesevel a helyes ulespoziciot ... villanyak hosszusagaval es a stucnival a kormany helyzetet pozicionalhatod ... helyes kormany valasztas es beallitas is fontos ... es ne feledkezzunk meg a jo markolatrol sem.
Szerintem ha ezeket mind profin beallitod es a fizikumod is megerosodik, nem lesz tobbet ilyen gondod.
Igen fajhat. Egy MTB geometria, akarhogy allitgatod az ulest, kormanyt nem varosi biciklizesre valo. Nekem ugyanezek a problemaim voltak. Szal vettem egy trekkinget:) Meg az sem tokeletes varosban, de egy jo kompromisszum a varosi kozlekedes es a sik terepes hobbi tekeresre. Hegyre meg ott van az MTB-m. Igazan csak varosi tekeresre vmi olyat valassz, amin egyenes hattal/derekkal ulsz. Vmi city/holland bike. Persze nem leszel trendy vele, de az kenyelmes es egeszseges kozlekedesi eszkoz.
Amugy ha derekfajos vagy akkor azt kulonosen kimelni kell, mert kesobb nagyon megbosszulja magat! Lehetoseg szerint hatizsakot NE hordj bicon, hanem hasznalj bicotaskat. Persze ez sem trendy, de hatarozottan egeszseges.
Akinek ugy altalaban nincs baja a derekaval vagy nem hajlamos kesobb se ra, nem latott meg gerincservest, azok nyilvan ajanljak az MTB-t varosban. Valoszinuleg ok a 20as korosztaly:)
Azert mielott uj bicot veszel, probald ki milyen. Jobb a szitu egy trekkinggel, de egy gyogytornasz kirohog barmivel amin nem egyenes hattal ulsz:)
A trekking egyebkent szerintem jo kompromisszum. De amint latom ez a javaslat nem tetszett mindenkinek az elozo hozzaszolasban:)
Errefele (Nemeto) a legtobben holland bike-okkal v. vmi trekkinggel rohangalnak a varosban. de itt sima ugy, hogy egy embernek aki szeret bicozni van legalabb 2 bicoja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!