Honnan szerzik az egysebességes bicókat, ha nem is gyártanak szinte olyanokat?
Figyelt kérdés
nem gagyi malira, meg csepelre gondolok. a városban szoktam látni szép és igényes egysebességeseket. ők honnan szerzik???2013. ápr. 21. 20:35
1/4 anonim válasza:
összerakják alkatrészenként,vagy vesznek egy váltósat és átalakítják vagy külföldről hozzák ahol alapból egysebisként árulják
2/4 anonim válasza:
Építik őket, én is most építettem egyet:)
Még pedig azért mert már nem olyan ár/érték arányúak a kerékpárok mint pár éve:) A bicaj árak nőttek, az alkatrészárak pedig alig vagy semennyire. Én 90 ezerből olyan bicajt hoztam össze, ami a teleszkópomat leszámítva annyit tud mint egy 300K-s bicaj:)
3/4 A kérdező kommentje:
milyen biciklit hoztál létre 90e-ből? :O
2013. ápr. 23. 14:40
4/4 anonim válasza:
Elég jót;)
Nox flipper váz, elpusztíthatatlan, mindössze 3,5 kg:D Szinte új állapotú duro 13,5K. Ns fundamental és singletrack kerék 18K. Truvativ holzfeller hajtókar 18-ért, semennyire sincs megkopva a monoblokk amit kaptam hozzá. Hayes mx4, tektro novela 185/160 10 ezer adapterrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!