FIXISEK! örökhajtós lánckerékkel, ugyebár fék nélkül mennyire kötekedősek a rendőrök? Úgyértem ellehet nekik magyarázni hogy másképp működik ez mint a racsni? Vagy mit mondanak erre? .
Figyelt kérdés
Mert ugyebár lámpa,fék,csengő már előírás...habár rendőrfüggő milyen és hogy akar szivatni,de nemtudom hogy álltok a fékkel mert egysebességesre nem szokás hátra feltenni féket,mert hát minek...2012. szept. 3. 15:33
1/8 anonim válasza:
első és hátsó fék kötelező, nincs semmilyen enyhítő körülmény, én is fixis vagyok, és már nem egyszer mentette meg az életemet, hogy van fékem, amúgy nem sűrűn használom.
2/8 anonim válasza:
amúgy általában semmi gond nincs a rendőrökkel, engem még biciklivel sosem állítottak meg, critikal mass idején szokták szívatni a fixiseket arról már hallottam...
3/8 anonim válasza:
de amúgy szépen meg jól hangzik, hogy minek a fék, meg meg tudsz állni, csak nem kell tekerni, de sok minden függ az áttételtől is, mert mondjuk egy 33/18 al megállsz 4-5 méteren bellül simán, de az én 51/18 ammal meghalsz fék nélkül... azt nincs az a lábizom ami megállítja, ha lendületben a bicikli...
4/8 anonim válasza:
Ne a rendőrök miatt akarj féket tenni rá, hanem a saját életed miatt. Egyébként szerintem a rendőr is beléköthet a dologba. Viszont még nem találkoztam olyan emberrel akit megállítottak volna biciklivel.
5/8 Alex Fly válasza:
Általában a fixire is szerelnek első féket. Úgyhogy egy már megvan. A fix hajtás miatt a másik már megvan (skid)...
De azért ártani nem árthat, ha van rajta még egy.
6/8 anonim válasza:
Nem a fix hajtás miatt nincs meg a másik, ha megállít egy rendőr, és ellenőrzi a tartozékokat, egyik sem fogja elfogadni a skid et féknek, és mint már említettem a skid áttételfüggő eléggé erőteljesen. Általában azonban nincs probléma a sünökkel, de időnként rászállnak a bringásokra, aki néz híradót az tudja.
7/8 Alex Fly válasza:
Most írjam azt, hogy a sünöknek általában fogalmuk sincs a fixiről, így jó esetben meglehet magyarázni, hogy tulajdonképpen kontrás az a jármű...még be is bizonyíthatod: rálépsz a pedálra és nem gurul :)
8/8 krunpli007 válasza:
én fék nélkül tolom Debrecen belvárosában 54/14 áttélellel
és sem a rendőrök nem jönnek rám,és nincs problémám a megállással. szerintem a klipsz a fék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!