Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » FIXISEK! örökhajtós lánckerékk...

FIXISEK! örökhajtós lánckerékkel, ugyebár fék nélkül mennyire kötekedősek a rendőrök? Úgyértem ellehet nekik magyarázni hogy másképp működik ez mint a racsni? Vagy mit mondanak erre? .

Figyelt kérdés
Mert ugyebár lámpa,fék,csengő már előírás...habár rendőrfüggő milyen és hogy akar szivatni,de nemtudom hogy álltok a fékkel mert egysebességesre nem szokás hátra feltenni féket,mert hát minek...

2012. szept. 3. 15:33
 1/8 anonim ***** válasza:
első és hátsó fék kötelező, nincs semmilyen enyhítő körülmény, én is fixis vagyok, és már nem egyszer mentette meg az életemet, hogy van fékem, amúgy nem sűrűn használom.
2012. szept. 3. 16:36
 2/8 anonim ***** válasza:
amúgy általában semmi gond nincs a rendőrökkel, engem még biciklivel sosem állítottak meg, critikal mass idején szokták szívatni a fixiseket arról már hallottam...
2012. szept. 3. 16:38
 3/8 anonim ***** válasza:
de amúgy szépen meg jól hangzik, hogy minek a fék, meg meg tudsz állni, csak nem kell tekerni, de sok minden függ az áttételtől is, mert mondjuk egy 33/18 al megállsz 4-5 méteren bellül simán, de az én 51/18 ammal meghalsz fék nélkül... azt nincs az a lábizom ami megállítja, ha lendületben a bicikli...
2012. szept. 3. 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne a rendőrök miatt akarj féket tenni rá, hanem a saját életed miatt. Egyébként szerintem a rendőr is beléköthet a dologba. Viszont még nem találkoztam olyan emberrel akit megállítottak volna biciklivel.
2012. szept. 3. 20:13
 5/8 Alex Fly ***** válasza:
49%

Általában a fixire is szerelnek első féket. Úgyhogy egy már megvan. A fix hajtás miatt a másik már megvan (skid)...

De azért ártani nem árthat, ha van rajta még egy.

2012. szept. 5. 13:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem a fix hajtás miatt nincs meg a másik, ha megállít egy rendőr, és ellenőrzi a tartozékokat, egyik sem fogja elfogadni a skid et féknek, és mint már említettem a skid áttételfüggő eléggé erőteljesen. Általában azonban nincs probléma a sünökkel, de időnként rászállnak a bringásokra, aki néz híradót az tudja.
2012. szept. 5. 15:04
 7/8 Alex Fly ***** válasza:
Most írjam azt, hogy a sünöknek általában fogalmuk sincs a fixiről, így jó esetben meglehet magyarázni, hogy tulajdonképpen kontrás az a jármű...még be is bizonyíthatod: rálépsz a pedálra és nem gurul :)
2012. szept. 6. 12:21
 8/8 krunpli007 ***** válasza:

én fék nélkül tolom Debrecen belvárosában 54/14 áttélellel

és sem a rendőrök nem jönnek rám,és nincs problémám a megállással. szerintem a klipsz a fék

2012. nov. 24. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!