Tudtok olyan kerekesről aki mindhárom nagy körversenyen elindult és végig is ment? Ráadásul jól is szerepelt azokon? Egyáltalán ki lehet azt bírni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 12:28
1/6 anonim 

válasza:

Eddy Merckx volt eddig minden idok legeredmenyesebb versenyzoje ... a 60-70-es evek bajnoka ... meg is a mai napig rengeteg csucsot O tart ... tortenetesen a mai napig neki van a legtobb Tour de France futamgyozelme ... O az egyeduli, aki egy szezonon belul megnyerte mind a harom nagy haromhetest + a vilagbajnoksagot.
2/6 anonim 

válasza:

elozo vagyok ... csak a mondokam hitelessegeul: [link]
3/6 anonim 

válasza:

Kibirni? ... szerintem szinte lehetetlen. Ezek a profi versenyzok nem is emberek. Eszmeletlen az a teljesitmeny, amit egy-egy versenyen kiadnak magukbol. Raadasul naprol-napra, evtizedeken keresztul. En istenitem az ilyen embereket es leborulok a teljesitmeny elott.
4/6 anonim 

válasza:

Magam reszerol en orulnek, ha a WorldTour profi versenyzok kozul a legeslegutolsonak a rangsorban, csak a fele teljesitmenyevel rendelkeznek. Szerintem a negyedevel is kielegednek :)
5/6 anonim 

válasza:

Egy-egy verseny 5-6oras. Az atlagsebesseg 50km/h koruli. Kozben megmasznak 3-4-5 2000m-es hegyet.
Nincs is mit mondani (ovacio!!!) :)
6/6 anonim 

válasza:

Idofutam elott gorgoznek majd egy orat ... majd amikor tiszta erobol letekertek a tavot, levezetesnek meg egy feloracska gorgozes.
Pihenonapon 4-5szor bejarjak a nagy emelkedoket, ami a kovetkezo napi versenyen lesz.
Eszmeletlen elhivatottsag, elkepzelhetetlen kitartas, rettenetesen sok szenvedely.
Jahh, es Alberto Contador Velasco a kiraly!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!