Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi az, ami feltétlen még...

Mi az, ami feltétlen még hozzájön a kerékpár árához?

Figyelt kérdés

mert most néztem és mintha az amúgy is piszok drága bringákon jó, ha lánc van, de még egy sárvédő vagy lámpa sem.

szóval mi az, amit biztos még kell venni, ha valaki vesz egy kerékpár (kb. árakat is írhattok) mondjuk csak városi kerékpározásról beszélünk.

2013. ápr. 18. 09:25
 1/7 anonim ***** válasza:

lámpa készletben legolcsóbbal 2e.

piros prizma hátra, borostyánsárga a kerékbe párszáz,

csengõ párszáztól párezerig.

lakotterületen kívülre, rossz látási visxonyokhoz fényvisszaverõ mellény.

ezek a kötelezõ kellékek, de BP n kívül még nem hallottam olyat, hogy problémázott volna rajta rendõr...

2013. ápr. 18. 10:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyébként kerékpárt használtan is lehet venni nyugodtan, nem olyan mint az autó-motor, hogy rejtett problémák később előjönnek. Amit meg kell nézni: a csapágyak kotyognak, szorulnak-e, a hajtás mennyire kopott, acélváznál van e deformáció, alu váz illesztéseinél van e repedés.
2013. ápr. 18. 10:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Uj kerekparokon meg a pedal sincs rajta ... tehat kell meg venni: pedalt + kulacstarto(kulaccsal) + nyeregtaskat + potgumit + kerekleszedot(javitokeszlettel) + szerszamkeszletet + lampakeszlet + csengo + prizmak + pumpa + (izles szerint)sarvedo es csomagtarto.

Nagyjabol ennyi minden kell, hogy komplett legyen egy bringa.

Tovabbi felszereles, ami azert nem art: fejvedo + hatizsak + esoruha + biztonsagizar(ki mire eskuszik) + egy komolyabb szerszamkeszlet otthonra + muhelypumpa otthonra + kenoanyagok es apoloszerek + megfelelo ruhazat es cipo.

Jo bringazast!!! :)

2013. ápr. 18. 12:51
 4/7 anonim ***** válasza:
ha üzletben veszed, lesx rajta pedál is, prizma is... ha hordod a kötelezõ szervizrlre, máris nem kell az a rengeteg felesleges dolog...
2013. ápr. 18. 13:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Komoly biciklikre semmilyen kotelezo baromsagot nem raknak, azt kulon kell beszerezni ... persze a 30ezres csodakon minden van amit barkacsboltokban, szupermarketekben, dechatlonban, avagy a hervisben lehet kapni, de azok nem kerekparok, csak ugy neznek ki.

Jahh es komoly biciklin pedal sincs, hiszen mindenki maga tudja, hogy mit szeret, vagy mit hasznal ... azok a csodalatos 30ezres valamiken levo, gumi platformpedal prizmaval, csak vicc :)

2013. ápr. 18. 18:54
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem te még nem jártál komoly kerékpárüzletben, hiszen, még a 600k-s outimon is volt pedál(igaz cseréltem egyből) voltak rajta prizmák... lámpát és csengőt pedig egyből ajánlottak is hozzá... a csengővel kiröhögtem őket:)
2013. ápr. 18. 22:38
 7/7 anonim ***** válasza:

600ezres monti? Prizmaval szerelve es pedallal? :) Ne viccelj mar bütyök! Es meg en nem jartam komoly kerekparboltban? :)

Akkor megsugom: montim vilagkupagyoztes, az orszagutim worldtour szintu versenykesz bringak. Csak a vazaim egyenkent tobbe vannak, mint az a buvos 600ezer.

Amugy pedig nem egymassal kell vitatkozni, illetve nagyobbat mondani a masiknal ... olvasni csak tudsz ... akkor mar nincs is mirol beszelgetni, a termektajekoztatokban lathato, hogy mihez adnak ilyen amator kutyuket es melyek azok a tipusok, amihez nem. Ennyi.

2013. ápr. 19. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!