Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mitol lehet ez a hang?

Mitol lehet ez a hang?

Figyelt kérdés

Van egy MTB bringam, kb egy eves, nem volt soakt hasznalva, minden tokeletes rajta, nemreg volt egy kis valto allitas es ennyi.

A gond az, hogy amikor atmegyek egy godron, doccenon, vagy ha kicsit rosszabb az ut, akkor par ilyen keccego hang hallatszik es mar elegge idegesito mivel nem tudom azt sem eldonteni pontosan hogy honnan jon a hang.

Azt megfigyeltem hogy ha nem ulok ra az ulesre akkor semmilyen korulmenyek kozott nem hallatszik, de ha megallitom valahova a bicajt es az ules elejet vagy veget jo erosen lenyomom akkor egyszer egyszer ugyan az a hang hallatszik viszont olyan mintha a vaz felso reszebol jonne es nem az ulestol, mert odatettem a fulem es igy hallom hogy nem teljesen az ulestol jon.

Ha megyek a bicajjal es rugozok az ules hatso reszen, tehat igy kicsit fel le emelkedek akkor is hallatszik.

Mar minden elpekzelheto csavart meghuztam, levettem az nyerget visszatettem, nyeregcso ahol belemegy a vazba ottis meghuztam de csak hallatszik.

Valami otlet hogy mi lehet?

2013. ápr. 17. 18:10
 1/2 anonim válasza:
vedd le a nyerget és mindkét sínre rakj egy csík celluxot. ha ez nem segít akkor nem a nyereg a hibás. talán a váz felső része hajlik vagy a nyeregcső....
2013. ápr. 17. 21:16
 2/2 anonim ***** válasza:
A nyergen, alul, a pálca ahol becsatlakozik a nyeregbe onnan jon a hang...nyomhatsz a 2csatlakozasaba szilikonzsirt, vagy pillanatragaszto, de mind2 csak tuneti kezeles...uj nyereg:D
2013. ápr. 18. 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!