Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogy tanítsam meg?

Csacsi1985 kérdése:

Hogy tanítsam meg?

Figyelt kérdés
A kisfiamnak nyuszika hozott egy bicajt.Szeretném megtanítani tekerni,hogyan kezdjünk hozzá?a bicajjal annyi a bibi,hogy racsnis a hátsókerék.Segítséget köszönöm.
2013. ápr. 13. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
http://www.youtube.com/watch?v=7ZmJtYaUTa0 ... ha ezt kituzod celul, ugy gondolom lesz min munkalkodnod :D
2013. ápr. 13. 20:39
 2/3 anonim ***** válasza:
mekkora a kisfiad? az hogy racsnis a bicikli nem lehet gond, az enyém is az volt kiskoromban, én emlékszem mikor először bicikliztem a kis pótkerekesemen, nekem értelemszerű volt, hogy tekerni kell, a kormánnyal már több gondom volt.
2013. ápr. 14. 00:20
 3/3 A kérdező kommentje:
3 éves.S a kormány sztem még neme csak a tekerési koordináció nem az igazi.ahogy próbál tekerni mindig elmarad az egyik lába.
2013. ápr. 14. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!