Milyen előnyei vannak az integrált (hollowtech II rendszerű) középcsapágynak a monoblokkal szemben?
Figyelt kérdés
Nyilván könnyebb a súlya, de a karbantartása/beszerelése is az? (Tudom, h külön célszerszám kell.) Meg hogy van az, hogy csak a csapágyház méretét kell nézni az integrált csapágynak? A négyszögtengelyesnek meg van adva a tengelyhossz is. Az integráltnál nem lehet elrontani a láncvonalat?2013. márc. 18. 18:22
1/2 A kérdező kommentje:
a láncvonal problémámra rájöttem közben, h vannak hézagoló gyűrűk
2013. márc. 18. 18:36
2/2 Linkoln válasza:
Az integrált a csúcs most. Miben jobb? Nagy a csapágy, és merevebb, jobban átadja az erőt. Én hollowtech II-t használok, hogy jobb-e? Hát, papíron mindenképp.. :D Élőben, is talán érezni, de a sok kicsi sokra megy.
Most a BB30 a csúcs. Magába a vázban van hely a két csapágynak, és egy 30mm-es átmérőjű hajtókarcső pont belemegy. Azt jobban dícsérik. Könnyebbnek biztosan könnyebb. Nagyobb a csapágy, elvileg jobban terhelhető, és minél nagyobb az átmérő annál jobban alakítja át az erőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!