Hogy tekerhetnék be egy integrált középrészt házilag?
így van, ne mindegyik szerszám jó mindegyik monoblokkhoz
de ha veszel egy monoblokkot, meg hozzá egy szerszámot, akkor ott nincs hiba, nem olyan vészes az ára
FSA SLK LIGHT kerámiacsapágyas profi megaexos középrésszel.
És mégsincs 3000forintom egy szerszámra amit valószínűleg egyszer fogok hazsálni.. :D Diák vagyok, a hajtókart is úgy kellett használtan elkönyörögnöm olcsóér.
Kerámiás megaexom nekem is volt, de amikor elhúztam a lánckereket egy sziklán, valamiért szétment a block :D
Én egy kerámiás cuccot nem satuzgatnék. Szét____ni satuban, lecsiszolni főleg nem. Egyrészt elveszel anyagot belőle, gyengíted, másrészt ronda lesz.
Barkás megoldás: csőfogó kulcs. Szétszeded vele a bordákat, de ha ügyes vagy, akkor be tudod hajtani vele. Már ha nem sikerül összeroppantani, mert az bizony meg kell húzni izmosan.
Webspoban hollowtech2 szerszámot kapsz 1200-ért. Boltban 800-ért behajtják. Én egy csokiért behajtom neked.
Köszönöm a válaszod, meg rendes vagy.
Sajnos vidéki vagyok :/
És mi van ha nincs meghúzva túl izmosan?Ha beburkolok szigszalaggal meg papírzsebkendőben majd megfogom fogóval óvatosan és behajtom finoman, nem izomból?
Ezt az alkatrészt meg kell húzni. Ezen keresztül átmegy az összes terhelés, állsz rajta a kilóiddal, ugrálgatsz, cincálod, stb. A papírzsepi kapásból elszakad. szigszallag elcsúszik. Szerintem a nyerő a rongy. De ezzel csak a felületi sérüléseket tompítod, ugyan úgy rá kell szorítanod csőfogó kulccsal.
Én attól félek, hogy megrottyan a cuccos. A hollowtech 2 szerszám meg ugye nem szorítja.
Helyesn írták korábban a shimanohoz hasonlóan kell meghúzni. Az fsa a shimano szabványokat másolja, nem vezet be újakat.
50newtonmeter, az annyi, mitha egy 1méteres erőkar végére akasztanál egy 5.2 kilogrammos súlyt. Nyilván a fogó hossza jó esetben a harmada egy méternek. Mivel az erőkar hossza és a súly fordítottan aránylanak, kb 15kg-os terhelést kell kifejtened, ehhez megfelelően szorítanod a fogót.
http://www.youtube.com/watch?v=yiOqvoCJZfw
Ezen a videón nem igazán húzza meg a hapsi, de szerintem ennél jobban kell. Nehezebben meg be a víz, kosz, nem fog recsegni, ropogni egy eső után. Ja, és véletlenül sem halad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!